MELEK

MELEK 20 - video (3)

Ο Σεγίτ Αλί ανακοινώνει ότι κλείνει το μαγαζί,
pic
17/06/2022 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»


Μετά την τελευταία φασαρία με τον πατέρα της, η Μελέκ παίρνει την απόφαση να φύγει από το αρχοντικό, ενώ ο Τζουμαλί και η Ζουμρούτ πηγαίνουν στη Μεριέμ και ζητούν το χέρι της για λογαριασμό του Xαλίt, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει…

Ο Μαχμούτ πηγαίνει στη στοά και για πρώτη φορά βάζει τις φωνές στη Μελέκ, αλλά και στον Χαφίζ, που την πήρε στη δουλειά. Τους αποκαλύπτει, επίσης, ότι ο Σεγίτ Αλί έβαλε ενοικιαστήριο στο μαγαζί, αφού ντρέπεται για τα σχόλια του κόσμου που έχουν να κάνουν με την κόρη του. «Τον τελειώσατε τον μπαμπά μου!», τους φωνάζει.

Ο Κενάν ενημερώνει τον Αλπάι για τις εξελίξεις και του ρίχνει την ιδέα να νοικιάσουν εκείνοι το μαγαζί του Σεγίτ Αλί. Ο Χαφίζ, θορυβημένος από όσα είπε ο Μαχμούτ, τηλεφωνεί στον Τζουμαλί και του ζητά να συναντηθούν για να μιλήσουν. «Διόρθωσε την υπόθεση, αλλιώς δεν θα μπορείς να ξεπληρώσεις το κρίμα αυτό σε όλη σου τη ζωή», του λέει και του θυμίζει ότι με τον Αγίτ Αλί είναι αδελφικοί φίλοι και δεν επιτρέπεται να του φέρεται έτσι. Η Μελέκ, από την άλλη, πηγαίνει στο σχολείο και ζητά από τον Κερέμ να της δανείσει τα χρήματα που πήρε από την ομάδα. Χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν νοικιάζει σπίτι, προκειμένου να πάρει τα παιδιά της και να φύγουν από το αρχοντικό, για να μην τους γίνονται άλλο βάρος. Την ίδια στιγμή, ο Τζουμαλί περνάει από το σπίτι του για να πάρει τη Ζουμρούτ να πάνε στη Μεριέμ. Η Βιλντάν, που γνωρίζει τα σχέδιά τους, εξηγεί στον πεθερό της ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό κι αν το μάθει ο Χαλίλ θα νευριάσει πολύ. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Τελείωσαν τα λόγια», της απαντά εκείνος, αποφασισμένος να ζητήσει το χέρι της Μεριέμ, ενώ τη διαβεβαιώνει πως αν χρειαστεί θα κάνει το ίδιο και για τον Ομέρ. Εκείνη αρνείται να τους ακολουθήσει.

Ο Ομέρ, που ξέρει ότι η Ντεφνέ βρίσκει τον μπελά της κάθε φορά που τη βλέπουν μαζί του, τη ρωτά αν έχει το θάρρος να συνεχίσουν. «Εσύ δεν είσαι ο ήρωάς μου; Εσύ έχεις υποχρέωση να με προστατεύσεις!», του απαντά εκείνη γελώντας. «Όσο είσαι δίπλα μου, εγώ θα παλεύω με όλους και με όλα», τη διαβεβαιώνει εκείνος. Παράλληλα, ο Χαλίλ πηγαίνει στο μαγαζί του πατέρα του για να μιλήσουν και μαθαίνει από τους υπαλλήλους ότι πήγε να ζητήσει για λογαριασμό του το χέρι της Μεριέμ. Πριν προλάβει να αντιδράσει, του τηλεφωνεί ο μάστορας Χαφίζ, του λέει ότι δεν αισθάνεται καλά και του ζητάει να πάει στο εργαστήριο. Την ίδια στιγμή, ο Σεγίτ Αλί επιστρέφει στο σπίτι και κάνει φασαρία στην αδελφή του, επειδή εκείνη προέτρεψε τη Μελέκ να συνεχίσει να εργάζεται στη στοά. Όταν της ανακοινώνει ότι κλείνει το μαγαζί, εκείνη αντιδρά. «Αφού τα κανονίζετε όλα χωρίς εμένα, δεν με χρειάζεστε», της λέει ειρωνικά. Ο Αλπάι πηγαίνει στο γήπεδο και μαθαίνει ότι ο γιος του έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την τοπική ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι τα σχέδια που έκαναν με τον Κενάν πέφτουν στο κενό. Ο Κερέμ τον βλέπει και του κάνει φασαρία. Για μία ακόμη φορά του εξηγεί πως δεν θέλει πια να έχει καμία επαφή μαζί του. «Θα το μετανιώσεις! Εσένα και την απατεώνισσα τη μαμά σου θα σας καταστρέψω», του φωνάζει ο πατέρας του καθώς φεύγει.

Η Μελέκ ανακοινώνει στην οικογένειά της ότι νοίκιασε σπίτι και φεύγει από το αρχοντικό. Η θεία της αντιδρά, όπως και ο Μιτχάτ, ο οποίος γνωρίζοντας την κατάσταση της υγείας της, επιμένει να μείνει μαζί τους. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, ο Μαχμούτ συμφωνεί με την απόφαση της αδελφής του, αφού πια έχει απελπιστεί με όλες τις φασαρίες που γίνονται. Ο Τζουμαλί και η Ζουμρούτ λένε στη Μεριέμ ότι θέλουν να την κάνουν νύφη τους και της ζητούν να ειδοποιήσει τους γονείς της για να γίνει κι επίσημα η πρόταση γάμου. Εκείνη, που νομίζει ότι ο Χαλίλ είναι ενήμερος, δέχεται. Την ώρα που η Μελέκ ετοιμάζεται να φύγει, της τηλεφωνεί η Ντεφνέ και την ενημερώνει ότι ο Χαφίζ έπαθε καρδιακή προσβολή. Έτσι, τα αφήνει όλα και τρέχει στο νοσοκομείο.
Τα νέα στο μεταξύ έχουν μαθευτεί κι όλοι σπεύδουν εκεί. Μόλις ο Χαλίλ βλέπει τον πατέρα του, αρχίζει να του φωνάζει. «Χωρίς την άδειά μου, χωρίς να με ενημερώσετε πώς πήγατε σε αυτή την κοπέλα;», τον ρωτά, αλλά εκείνος, με πρόσχημα την αρρώστια του Χαφίζ, αποφεύγει να του απαντήσει. Μάλιστα έχει το θράσος να κατηγορήσει και τον Σεγίτ Αλί, που βρίσκεται επίσης εκεί. «Όλα έγιναν εξαιτίας σου. Έκανες ό,τι μπορούσες για να στενοχωρήσεις τον Χαφίζ και τώρα βγαίνει η ψυχή του», του φωνάζει. Ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει κι ο Ομέρ, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, βάζει τους άντρες της ασφάλειας του νοσοκομείου να τους βγάλουν έξω. Τα νέα από τους γιατρούς δεν είναι ευχάριστα.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Μετά την τελευταία φασαρία με τον πατέρα της, η Μελέκ παίρνει την απόφαση να φύγει από το αρχοντικό, ενώ ο Τζουμαλί και η Ζουμρούτ πηγαίνουν στη Μεριέμ και ζητούν το χέρι της για λογαριασμό του Xαλίt, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει… Ο Τζουμαλί ειναι αποφασισμένος αυτός να πάει στην Μεριέμ.

Μετά την τελευταία φασαρία με τον πατέρα της, η Μελέκ παίρνει την απόφαση να φύγει από το αρχοντικό, ενώ ο Τζουμαλί και η Ζουμρούτ πηγαίνουν στη Μεριέμ και ζητούν το χέρι της για λογαριασμό του Xαλίt, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει… Ο Μαχμούτ για πρώτη φορά βάζει τις φωνές στη Μελέκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Μετά την τελευταία φασαρία με τον πατέρα της, η Μελέκ παίρνει την απόφαση να φύγει από το αρχοντικό, ενώ ο Τζουμαλί και η Ζουμρούτ πηγαίνουν στη Μεριέμ και ζητούν το χέρι της για λογαριασμό του Xαλίt, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει… Η Μελέκ αποφασίζει να φύγει απο το πατρικό της σπίτι.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ