ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 12 - video (2)

Η Ιντίλ ομολογεί εξοργισμένη ότι η Ζεϊνέπ και ο Λατίφ θα παντρευτούν.
pic
16/06/2022 - 10:00
Εκτός ελέγχου, ο Χακάν επιτίθεται με ένα σπασμένο μπουκάλι στη Χαζιράν. Ο Ποϊράζ τη σώζει και καταλήγουν μαζί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Χακάν συλλαμβάνεται.
  
Η Χαζιράν παθαίνει σοκ όταν η Ιντίλ τής ομολογεί εξοργισμένη ότι η Ζεϊνέπ και ο Λατίφ θα παντρευτούν. Στο μεταξύ, η Μπιριτζίκ κάνει πάρτι. Ο Ποϊράζ εμφανίζεται και τους αφήνει όλους άφωνους όταν αποκαλύπτει πως υπάρχουν κι άλλοι προδότες γύρω του, «καρφώνοντας» τον Αλπέρ, επειδή γνώριζε για τη Χαζιράν. Ύστερα από αυτό φυσικά το πάρτι διαλύεται, με τον Αλπέρ να προσπαθεί μάταια να δικαιολογηθεί.
 
Η Ζεϊνέπ εκμυστηρεύεται στη Χαζιράν ότι εντόπισε τον τρίτο δικαιούχο του ξενοδοχείου και τον έπεισε να της μεταβιβάσει το μερίδιό του, ώστε να μην εξαρτάται από τον Ποϊράζ. Η Χαζιράν όμως θυμώνει και της λέει να μην ανακατεύεται, γιατί φοβάται πως θα χειροτερέψουν οι ήδη τεταμένες σχέσεις της με τον Ποϊράζ. Ο Γκιορκέμ, που δεν ξέρει ότι η Μπιριτζίκ υποκρίνεται πως έχει γυρίσει την πλάτη στη Χαζιράν, πλησιάζει τη Μελίσα και της εξομολογείται ότι έχει καταλάβει πως είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Αλπέρ. Της υπόσχεται μάλιστα να της κάνει... μαθήματα ώστε να τον σαγηνεύσει! 
 
Πληγωμένη, η Ιντίλ μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το πατρικό της. Βρίσκει όμως στέγη στην Αλιέ και ξαφνικά… συγκατοικεί με τον Ποϊράζ! Έτσι, η ζήλια της Χαζιράν χτυπάει «κόκκινο». Στο μεταξύ, στα χέρια του Ποϊράζ πέφτει μια φωτογραφία της Χαζιράν μέσα από τον θάλαμο να κλαίει με λυγμούς την ημέρα που της έκανε ερωτική εξομολόγηση και εκείνη του ζήτησε η σχέση τους να παραμείνει επαγγελματική. Ταραγμένος, της τη δείχνει και τη ρωτά γιατί αντέδρασε έτσι. Η Χαζιράν τού λέει ότι βασανιζόταν από τύψεις για τα ψέματά της, ενώ παραδέχεται πως σε αντίθετη περίπτωση θα είχε… ανταποκριθεί στα συναισθήματά του! 
 
Την ώρα που οι δυο τους είναι έτοιμοι να συμφιλιωθούν, εμφανίζεται η Ιντίλ, η οποία «καρφώνει» στον Ποϊράζ ότι η Χαζιράν βρήκε τον τρίτο δικαιούχο, για να πάρει τον έλεγχο του ξενοδοχείου. Ο Ποϊράζ αισθάνεται προδομένος ξανά. Απελπισμένη, η Χαζιράν προσπαθεί να του εξηγήσει ότι η μητέρα της κινήθηκε πίσω από την πλάτη της. Εκτός ελέγχου, ο Χακάν ξεμοναχιάζει τη Χαζιράν και της επιτίθεται βίαια, απειλώντας τη με ένα σπασμένο μπουκάλι.
 
Ο Ποϊράζ προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Για να του αποσπάσει την προσοχή, υποκρίνεται ότι τσακώνεται με τη Χαζιράν, η οποία καταφέρνει να τον σπρώξει μακριά της, αν και εκείνος την τραυματίζει στο χέρι. Τότε ο Ποϊράζ τον χτυπά και τον αφήνει αναίσθητο. Όμως λίγο πριν σωριαστεί στο έδαφος ο Χακάν τον τραυματίζει στο πόδι. Η αστυνομία τον συλλαμβάνει και το νεαρό ζευγάρι οδηγείται στο νοσοκομείο. Ευτυχώς και οι δύο είναι καλά, αλλά ανησυχούν πολύ ο ένας για τον άλλον. Με αφορμή αυτό το συμβάν, η Χαζιράν και ο Ποϊράζ έρχονται κοντά και συνειδητοποιούν ότι είναι τρελά ερωτευμένοι. Ωστόσο ο Ποϊράζ τής ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να την εμπιστευτεί ξανά και ότι η σχέση τους θα παραμείνει τυπική...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Εκτός ελέγχου, ο Χακάν επιτίθεται με ένα σπασμένο μπουκάλι στη Χαζιράν. Ο Ποϊράζ τη σώζει και καταλήγουν μαζί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Χακάν συλλαμβάνεται. Ο Ποϊράζ σώζει την Χαζιράν και καταλήγουν μαζί στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Εκτός ελέγχου, ο Χακάν επιτίθεται με ένα σπασμένο μπουκάλι στη Χαζιράν. Ο Ποϊράζ τη σώζει και καταλήγουν μαζί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Χακάν συλλαμβάνεται. Ο Χακάν επιτίθεται στη Χαζιράν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ