ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 39 - περίληψη

Ο Σινάν πέφτει θύμα απαγωγής.
pic
15/06/2022 - 10:00
***
Η Ζεϊνέπ ανακαλύπτει ότι η Αϊσέ είναι γιαγιά της Σουντέ και την πείθει να πει την αλήθεια, προκειμένου να εμποδίσουν τη Σελένα να την πάρει μαζί της στην Αμερική. Οι άντρες του Μεχντί, όμως, απάγουν τον Σινάν και η υπηρεσία του κινητοποιείται για να τον σώσει.
 
Ο Καντίρ προτείνει στον Σινάν να του δώσει ένα από τα ταξί του, τώρα που είναι άνεργος. Εκείνος δέχεται και ξεκινά αμέσως δουλειά. Τα νεύρα του όμως δοκιμάζονται, αφού πέφτει από τον έναν τρελό πελάτη στον άλλον.
 
Η Μελτέμ προτείνει στη Ζεϊνέπ να δουλέψει μαζί της στον παιδικό σταθμό που άνοιξε. Εκείνη, που έτσι κι αλλιώς έχει ξεκινήσει να ψάχνει για δουλειά, δέχεται, παρά την κόντρα που υπάρχει ανάμεσά τους. Παράλληλα, η Σουλέ εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στον Αχμέτ και του ζητά χρήματα. Εκείνος την παρακαλεί να τον πάει αμέσως στην Αρζού, κάτι βέβαια που εκείνη αρνείται. Έτσι, της ζητά να της πει πως δεν είχε καμία σχέση με την έφοδο που έκανε η αστυνομία στο κτήμα και πως η πρότασή του να τη βοηθήσει να βρει μέρος να κρυφτεί ισχύει. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τη Σουντέ.
 
Η Σελένα την ενημερώνει πως η μικρή παίρνει εξιτήριο κι έχει ήδη κλείσει εισιτήρια για την Αμερική. Η Σουντέ, που το γνωρίζει, μόλις τη βλέπει, ξεσπάει σε κλάματα. «Καμία δεν μπορεί να μπει ανάμεσα στη μάνα και το παιδί της», τη διαβεβαιώνει εκείνη… Ο Αχμέτ ειδοποιεί τη Ζεϊνέπ ότι η Αϊσέ συνήλθε και είναι μια χαρά. Εκείνη πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Σουντέ και ζητά από τη Σελένα να αφήσει τη μικρή να δει την Αϊσέ, γιατί της έχει μεγάλη αδυναμία.
 
Όταν φτάνουν εκεί. βγάζει από την τσάντα της το γράμμα και ρωτά την Αϊσέ γιατί δεν είπε σε κανέναν ότι αυτή είναι η πραγματική μητέρα του Σαμπρί και άρα η γιαγιά της Σουντέ. Εκείνη το παραδέχεται και ξεκινούν αμέσως τις διαδικασίες για να μη φύγει το παιδί στην Αμερική. Την ίδια στιγμή, οι άντρες του Μεχντί απάγουν τον Σινάν, προκειμένου να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του Τόλγκα στην Αμερική.
 
Εκείνος, όμως, καταφέρνει να ειδοποιήσει την υπηρεσία του και ξεκινά μια μεγάλη κινητοποίηση για να τον σώσουν. Η μέρα που η Σουντέ θα φύγει στην Αμερική φτάνει και, δυστυχώς, ο δικηγόρος δεν έχει καταφέρει ακόμη να ακυρώσει την απόφαση της επιμέλειάς της από τη Σελένα. Η Ζεϊνέπ, όμως, είναι ήσυχη, αφού έχει φροντίσει να κλέψει τα διαβατήριά τους και είναι αδύνατον να ταξιδέψουν μέχρι να φτιάξουν καινούργια.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO