ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 11 - περίληψη

Ο Ποϊράζ σώζει τη Χαζιράν.
pic
08/06/2022 - 10:00
 
H Χαζιράν εγκλωβίζεται στο επαγγελματικό ψυγείο της κουζίνας του ξενοδοχείου και χάνει τις αισθήσεις της. Ο Ποϊράζ τη σώζει και μένει δίπλα της για να τη φροντίσει όλο το βράδυ, όμως το επόμενο πρωί τής φέρεται ψυχρά.
 
 
Ο Ποϊράζ αρνείται να ακούσει τις δικαιολογίες της Χαζιράν και τη διώχνει, εκείνη όμως πεισμώνει και του λέει ότι δεν σκοπεύει να φύγει από το νησί. Στο μεταξύ, όλοι οι νησιώτες τα βάζουν με τον Χακάν, παίρνοντας το μέρος του Ποϊράζ, ενώ η Αλιέ τούς ζητά να απομονώσουν εντελώς τη Χαζιράν.... Παρά το τείχος που έχει υψώσει ανάμεσά τους ο Ποϊράζ, η Χαζιράν πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να δουλέψει, όταν εκείνος της ανακοινώνει ότι έδωσε άδεια στον σεφ. Η κοπέλα μένει άφωνη που έκανε κάτι τέτοιο ενώ περιμένουν κόσμο το βράδυ. Ο Ποϊράζ τής λέει ειρωνικά να αναλάβει δράση στην κουζίνα αν… αγωνιά για τους πελάτες.
 
 
Η Χαζιράν σπεύδει στην αγορά να προμηθευτεί τα απαραίτητα, όμως όλοι της λένε δικαιολογίες και αρνούνται να της πουλήσουν. Απογοητευμένη, περνά από το μαγαζί της Μελίσα, όπου βρίσκονται ο Αλπέρ και η Μπιριτζίκ. Τότε η μέχρι πρότινος κολλητή της, η Μπιριτζίκ, της λέει ευθέως ότι ύστερα από όσα έκανε δεν θέλει να έχει καμία… σχέση μαζί της και ότι τάσσεται στο πλευρό του Ποϊράζ! Ο Αλπέρ και η Μελίσα μένουν άφωνοι, ενώ η Χαζιράν παγώνει. Τα λόγια της φίλης της την πληγώνουν βαθιά, αλλά φεύγει χωρίς να της ζητήσει εξηγήσεις… Στο μεταξύ, η Σελμά λυπάται τη Χαζιράν και της δίνει όλα τα προϊόντα που ψώνισε από την αγορά, για να τη βοηθήσει. Ενθουσιασμένη, η κοπέλα μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει μαζί με τον Ποϊράζ, που δεν της δίνει καμία σημασία.
 
 
Μετά το τέλος της βραδιάς όλοι αποχωρούν από το ξενοδοχείο. Η Χαζιράν θέλει να τακτοποιήσει κάποια τρόφιμα στο επαγγελματικό ψυγείο, αγνοεί όμως ότι η πόρτα είναι χαλασμένη και τελικά εγκλωβίζεται. Μάταια φωνάζει βοήθεια, αφού δεν την ακούει κανείς... Ο Ποϊράζ επιστρέφει στο ξενοδοχείο για μια δουλειά και ρωτάει το γκαρσόνι αν είδε τη Χαζιράν. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι ίσως έχει εγκλωβιστεί στο ψυγείο και τρέχει έντρομος να τη σώσει. Καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα και τη βρίσκει αναίσθητη. Καλεί ασθενοφόρο και αργά το βράδυ τη γυρίζει στο σπίτι της. Εκείνη όμως ψήνεται ακόμα στον πυρετό κι έτσι ο Ποϊράζ μένει δίπλα της και τη φροντίζει με τρυφερότητα. 
 
Το επόμενο πρωί η κοπέλα έχει συνέλθει και επιχειρεί να τον ευχαριστήσει. Εκείνος όμως της φέρεται ψυχρά και αρνείται ότι έμεινε δίπλα της όλο το βράδυ…
Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκεται η Ιντίλ. Από μια παρεξήγηση, πιστεύει ότι ο πατέρας της θέλει να παντρευτεί τη Σελμά. Στην πραγματικότητα, βέβαια, ο Λατίφ πήγε στο σπίτι της γυναίκας για να ζητήσει το χέρι της αδελφής της, της Ζεϊνέπ! Όταν μαθαίνει την αλήθεια, η Ιντίλ παθαίνει σοκ, γιατί ξαφνικά με τη Χαζιράν θα γίνουν από αντίζηλες… αδελφές. Την ίδια στιγμή, η Μπιριτζίκ συναντά κρυφά τη Χαζιράν και της ζητά συγγνώμη που της φέρθηκε τόσο σκληρά. Της εξηγεί ότι το έκανε επειδή έχει ένα σχέδιο για να τη βοηθήσει...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO