MELEK

ΜΕΛΕΚ 19 - περίληψη

Η Φουντά στήνει βρώμικα παιχνίδια κρυφά απο τον Αλπάι.
pic
08/06/2022 - 10:00
 
Η Φουντά αποκαλύπτει στη Μελέκ ότι ο Αλπάι πλαστογράφησε την υπογραφή της για να βγει το διαζύγιο. Ο Ιχσάν προτείνει να το χρησιμοποιήσουν αυτό ως όπλο, προκειμένου εκείνος να παραιτηθεί από την επιμέλεια των παιδιών. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η Μελέκ.
 
Η Βιλντάν έχει σπάσει τα τηλέφωνα, αλλά ο Ομέρ, που είναι με την Ντεφνέ, δεν απαντά στις κλήσεις της. Ο Τζουμαλί επιστρέφει στο σπίτι εκνευρισμένος και ζητά από τη Ζουμρούτ να ειδοποιήσει τη Μεριέμ ότι την επόμενη μέρα θα πάνε να τη ζητήσουν. Εκείνη προειδοποιεί τη νύφη της να μην πει τίποτα στον Χαλίλ.
 
Ο Κερέμ βλέπει και πάλι μαζί την Ντεφνέ και τον Ομέρ και τους κάνει φασαρία. «Αν σας δουν μαζί, δεν σκέφτεσαι τι θα κάνουν στη μαμά μου και την αδελφή μου;», ρωτά τον ανιψιό του Χαλίλ και τους ζητά να μη συναντιούνται για ένα διάστημα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Μιτχάτ πηγαίνει στον Αλπάι και του ζητά εξηγήσεις. Εκείνος, βέβαια, του θυμίζει ότι κάποτε είχαν έναν κοινό σκοπό, να διώξουν τη Μελέκ από την Τουρκία. Αυτή τη φορά, όμως, ο Μιτχάτ παίρνει το μέρος της αδελφής του και τον προειδοποιεί πως αν δεν φύγει αυτός από το Αντέπ θα βρει τον μπελά του. Η Φουντά βλέπει χτυπημένο τον Αλπάι και τρομάζει. Εκείνος, θέλοντας να της ρίξει στάχτη στα μάτια, της λέει ότι η οικογένεια της Μελέκ του δημιουργεί προβλήματα επειδή ζηλεύουν τη σχέση τους και τον πιέζουν να επιστρέψει στην οικογένειά του. Ο Ομέρ επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση. Η Βιλντάν του εκμυστηρεύεται ότι δεν αντέχει άλλο την καταπίεση που βιώνουν από τη γιαγιά του και τον παππού του και του ζητά, όταν ολοκληρώσει τις σπουδές του, να φύγουν από εκεί. Τον παρακαλεί, επίσης, να μη συναντιέται με την Ντεφνέ γιατί έχει γίνει στόχος.
 
Ο Αλπάι ανακοινώνει στη Φουντά ότι σκοπεύει να πάρει πίσω τα παιδιά του, κάτι βέβαια που δεν αρέσει καθόλου σε εκείνη. Προκειμένου να του αλλάξει γνώμη, του λέει ότι μάλλον η Μελέκ γνωρίζει για την απάτη που έχουν κάνει με το διαζύγιο και θα τους κυνηγήσει. Μάταια βέβαια, αφού εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Έτσι, αποφασίζει να δράσει στο παρασκήνιο και στέλνει μήνυμα στη Μελέκ, με το οποίο την προειδοποιεί για τις προθέσεις του πρώην άντρα της και της ζητά να συναντηθούν κρυφά για να μιλήσουν. Παράλληλα, η Καντριγέ αρχίζει να το παίζει καλή στον Μαχμούτ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει απομακρυνθεί από κοντά της. Εκείνος για μία ακόμη φορά πέφτει στην παγίδα της και τη συγχωρεί. Η Ντεφνέ βλέπει τη μητέρα της να παίρνει φάρμακα και ανησυχεί. Ρωτάει τον Ομέρ, αλλά εκείνος την καθησυχάζει ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο Ζεϊνέλ εκμυστηρεύεται στον Μιτχάτ ότι είναι ερωτευμένος με την Ουνζιλέ κι εκείνος προσφέρεται να τον βοηθήσει, χωρίς να γνωρίζει βέβαια ότι η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του.
 
 
Η Μελέκ συναντιέται με τη Φουντά. «Για τον Αλπάι δεν μου καίγεται καρφί. Γιατί ακόμη ασχολείστε με τα παιδιά μου; Αυτό πες μου!», τη ρωτά. Εκείνη παραδέχεται ότι τα έγγραφα του διαζυγίου που έχει στα χέρια του ο Αλπάι είναι πλαστογραφημένα, ενώ τη διαβεβαιώνει πως θέλει να τη βοηθήσει. Εκείνη, όμως, δεν ακούει κουβέντα. Της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί της και φεύγει. Λίγο αργότερα, ο Ιχσάν της προτείνει να εκβιάσουν τον Αλπάι να παραιτηθεί από την επιμέλεια των παιδιών για να μην αποκαλύψουν την απάτη του και βρεθεί στη φυλακή. Η Μελέκ δέχεται κι εκείνος αναλαμβάνει να κανονίσει μόνος του τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η Νεφισέ προτρέπει την ανιψιά της να επιστρέψει στη δουλειά της και τη διαβεβαιώνει ότι θα αναλάβει αυτή να ηρεμήσει τον πατέρα της. Αυτό που δεν ξέρουν, όμως, είναι ότι η Καντριγέ ακούει την κουβέντα τους κι αναλαμβάνει αμέσως δράση. Βρίσκει μια δικαιολογία και πηγαίνει στο μαγαζί.
 
Πάνω στην κουβέντα, αποκαλύπτει στον πεθερό της ότι η Μελέκ πήγε για δουλειά στο εργαστήριο του Χαφίζ. Ο Σεγίτ Αλί, έξαλλος, πηγαίνει εκεί και κάνει φασαρία, όχι μόνο στην κόρη του αλλά και στο φίλο του. Ο Μαχμούτ είναι έξαλλος με την Καντριγέ, η οποία στήνει τη μία δολοπλοκία μετά την άλλη. Ο Σεγίτ Αλί επιστρέφει κι ανακοινώνει στους γιους του την απόφασή του να πουλήσει το μαγαζί. Όλοι ξέρουν ότι το κάνει αυτό γιατί δεν αντέχει άλλο τις προσβολές και τις φασαρίες του Τζουμαλί. Μάλιστα, εμφανίζεται και ο πρώτος ενδιαφερόμενος που δεν είναι άλλος από τον Κενάν, το φίλο του Αλπάι. Ο Χαλίλ ανοίγει την κουβέντα στον Ομέρ για την Ντεφνέ. Του θυμίζει την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τον διαβεβαιώνει ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να σταθεί ενάντια στον έρωτά τους. «Αν είσαι διατεθειμένος να κινήσεις βουνά και ωκεανούς, αν στηρίξεις τον έρωτά σου, ο δρόμος σου να είναι ανοιχτός. Αν δεν είσαι σίγουρος, όμως, για τον εαυτό σου, μη γίνεις η αφορμή για να ξεσπάσει η τρικυμία», τον συμβουλεύει. Την ίδια στιγμή, η Ντεφνέ εκμυστηρεύεται στη Ζεχρά ότι είναι ερωτευμένη με τον Ομέρ κι εκείνη φυσικά σκάει από τη ζήλια της.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO