ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 38 - περίληψη

Αϊσέ: Η πραγματική γιαγιά της Σουντέ!
pic
08/06/2022 - 10:00
 
Ο Σινάν και ο Εμρέ απαλλάσσουν τη Σελένα από τον Τόλγκα, ελπίζοντας ότι θα κάνει πίσω και θα αφήσει τη Σουντέ να μεγαλώσει μαζί με τη Ζεϊνέπ και τα αδέλφια της. Την πραγματική λύση, όμως, έχει η Αϊσέ, η οποία κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα.
 
Ο Τόλγκα διώχνει κακήν κακώς τη Ζεϊνέπ από το νοσοκομείο. Καθώς εκείνη φεύγει, βλέπει τον Σινάν και τον Εμρέ να φτάνουν. Της ζητούν να κάνει λίγη υπομονή και της υπόσχονται ότι σύντομα θα έχουν δώσει λύση στο πρόβλημά της.
 
Ο Σινάν και ο Εμρέ, αφού εξολοθρεύουν τους άντρες του Τόλγκα, στη συνέχεια τον ναρκώνουν και τον παίρνουν μαζί τους. Στόχος τους να τον παραδώσουν στον αρχηγό και στη συνέχεια στις αστυνομικές Αρχές της Αμερικής, που έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για οικονομικές απάτες. Ανακουφισμένη, η Ζεϊνέπ πηγαίνει την επόμενη μέρα να δει τη Σουντέ. «Άξιζε που ρίξατε το παιδί στο δικό σας βούρκο;», ρωτά τη Σελένα, η οποία επιμένει ότι θα πάρει τη μικρή και θα φύγουν στην Αμερική. Η Σουντέ συνέρχεται και βάζει τα κλάματα. Παρακαλεί τη Ζεϊνέπ να κάνει κάτι για να την πάρουν μακριά της. Η Αϊσέ είναι σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Όπως αποδεικνύεται, είναι η πραγματική γιαγιά της μικρής. Ο Σαμπρί ήταν γιος της, τον οποίο αναγκάστηκε να δώσει στη γυναίκα που τον μεγάλωσε, ενώ αυτή προσλήφθηκε από την οικογένεια ως νταντά του, προκειμένου να βρίσκεται κοντά του. Το μυστικό αυτό, που δεν γνωρίζει κανείς άλλος, μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, αλλά η ίδια δεν βρίσκει τη δύναμη να το αποκαλύψει.
 
Οι δύο φίλοι ταξιδεύουν στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να παραδώσουν οι ίδιοι τον Τόλγκα στην αστυνομία. Ο πατέρας του, που τον ψάχνει παντού, πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ και κάνει φασαρία. Παράλληλα, η Σουλέ αφήνεται ελεύθερη κι αρχίζει να αναζητά την Αρζού, η οποία τριγυρνά μόνη της στους δρόμους και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η Ζεϊνέπ αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι κρύβει η Αϊσέ, ενώ ο Σινάν δίνει στον Τύπο τις φωτογραφίες από τη σύλληψη του Τόλγκα. Ο Μεχντί το μαθαίνει κι απειλεί θεούς και δαίμονες. Η Σουντέ, από την άλλη, συνεχίζει να φέρεται άσχημα στη Σελένα κι εκείνη, που νομίζει ότι είναι η Ζεϊνέπ αυτή που την ξεσηκώνει, της απαγορεύει να την επισκέπτεται στο νοσοκομείο. Η Αρζού καταφέρνει να επικοινωνήσει με τη Σουλέ, ενώ η Αϊσέ από τη στενοχώρια της παθαίνει εγκεφαλικό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO