ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 10 - περίληψη

Ο Ποϊράζ διώχνει τη Χαζιράν.
pic
01/06/2022 - 10:00
Ο Aλπέρ αποφασίζει να μην αποκαλύψει στον Ποϊράζ το φοβερό μυστικό της συνεργάτιδάς του. Όμως η Μπιριτζίκ ομολογεί τελικά στη Χαζιράν την γκάφα που έκανε, και η κοπέλα, τρομοκρατημένη, ξεσπά σε κλάματα, καθώς αντιλαμβάνεται ότι είναι θέμα χρόνου να «ξεσκεπαστεί»…
 
Ο Ποϊράζ, από την άλλη, σκαλίζει το παρελθόν του Χακάν και ανακαλύπτει πως εργάζεται για την εταιρία που τον σαμποτάρει για να του κλέψει τη γη. Σε έξαλλη κατάσταση, σπεύδει να τον βρει… Η Χαζιράν επιχειρεί να τον σταματήσει. Θέλει να του πει πρώτη όλη την αλήθεια και να του εξηγήσει πόσο μετάνιωσε για όσα έκανε, όμως ο Ποϊράζ είναι εκτός εαυτού και φεύγει άρον άρον.
Ο Χακάν έχει μάθει πως όσα έκανε βγήκαν στο φως και κρύβεται για να γλιτώσει από το ξέσπασμα του φίλου του. Mάλιστα έχει το θράσος να τηλεφωνήσει στη Χαζιράν και να της ζητήσει να τον… φυγαδεύσει. Εκείνη φυσικά αρνείται. 
 
Την ίδια στιγμή, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν η Μπιριτζίκ τη Χαζιράν και ο Αλπέρ τον Ποϊράζ, καβγαδίζουν άγρια, αλλά καταλήγουν να… φιλιούνται με πάθος. Αποφασίζουν να μην ξανασυζητήσουν για το ζήτημα των φίλων τους, για να μην υπάρχουν εντάσεις ανάμεσά τους.
 
Σε κατάσταση πανικού, η Χαζιράν προσπαθεί να ξεμοναχιάσει τον Ποϊράζ και πηγαίνει στο σπίτι του. Όμως πέφτει πάνω στην Αλιέ, που της μιλά με σκληρότητα...
Ένας άγριος καβγάς ξεσπά ανάμεσα στη Σελμά και τη Ζεϊνέπ στη μέση της πλατείας. Η Σελμά κατηγορεί την αδελφή της πως έκλεψε τα σχέδιά της για να περάσει στις εξετάσεις της σχολής! Η Χαζιράν μένει άφωνη όταν μαθαίνει την αλήθεια και ντρέπεται για λογαριασμό της μητέρας της. Στο μεταξύ, ο Χακάν τηλεφωνεί στην Ιντίλ και της ζητά να του βρει ένα σκάφος, με αντάλλαγμα να της αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό της Χαζιράν.
 
Την ώρα που συναντιούνται κρυφά στην προκυμαία, τους βλέπει ο Ποϊράζ και επιτίθεται βίαια στον Χακάν. Η Χαζιράν παρακολουθεί άφωνη το σκηνικό και τότε η Ιντίλ φωνάζει πως ο Χακάν δεν έστησε μόνος του την παγίδα, αλλά είχε συνεργό τη Χαζιράν. Ο Ποϊράζ παγώνει και αρνείται να το πιστέψει. Όμως η Χαζιράν με δάκρυα στα μάτια παραδέχεται την αλήθεια.
Πληγωμένος, ο Ποϊράζ τρέπεται σε φυγή και μάταια η Χαζιράν προσπαθεί να του εξηγήσει.
 
Το επόμενο πρωί εισβάλλει στο σπίτι της και πετάει τα ρούχα της στον δρόμο! Απαιτεί να φύγει για πάντα από το νησί. Η Χαζιράν επιμένει και προσπαθεί να του εξηγήσει. Μάλιστα κλειδώνεται μαζί του σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου! Ο Ποϊράζ δεν θέλει να τη βλέπει μπροστά του, αλλά η Χαζιράν τού λέει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να φύγει.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO