ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 37 - περίληψη

Η Ζεινέπ χάνει την επιμέλεια της Σουντέ.
pic
01/06/2022 - 10:00
 
Η Αρζού προλαβαίνει να φύγει από το κτήμα κι έτσι ο Σινάν και ο Εμρέ φεύγουν με άδεια χέρια. Κι εκείνη όμως είναι ξεκρέμαστη, αφού τον Αχμέτ πια δεν τον εμπιστεύεται, γι’ αυτό και δεν ζητά τη βοήθειά του, ενώ η Σουλέ έχει συλληφθεί από την αστυνομία. Έτσι, τριγυρνά μόνη της στους δρόμους, αναζητώντας καταφύγιο.
 
 
Η Σελένα πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ για να δει τη Σουντέ. Η μικρή δεν τη θέλει καθόλου και φτάνει στο σημείο να της προσφέρει χρήματα, προκειμένου να εξαφανιστεί από τη ζωή τους. Παράλληλα, η Ζεϊνέπ, που βλέπει προβληματισμένο τον Σινάν, τηλεφωνεί στον Εμρέ και μαθαίνει τι έχει συμβεί με την υπηρεσία του, ενώ ο Αχμέτ βλέπει την αστυνομία στο σπίτι της Αρζού και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί. Δεν διστάζει, μάλιστα, να πάει στην παλιά της γειτονιά να την αναζητήσει, από όπου φεύγει άγρια χτυπημένος.
 
 
Ο Σινάν ζητά να συναντηθεί με τον επικεφαλής της υπηρεσίας. Κι όπως αποδεικνύεται, δεν το κάνει για να επιστρέψει στη δουλειά του, αλλά επειδή έχει ανακαλύψει τις βρομοδουλειές του. Του δείχνει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, με τα οποία αποδεικνύεται ότι χρηματίζεται, και του ζητά να παραιτηθεί από το Σώμα.
 
 
Ο Αλπ πηγαίνει τη Μελτέμ στο κτίριο που νοίκιασε για να στεγάσει το σχολείο που πάντα ονειρευόταν. Εκείνη είναι ενθουσιασμένη, αφού ξαφνικά μπροστά της ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Η μυστική δράση της Φούλια αποκαλύπτεται κι έτσι παραιτείται κι αυτή από την υπηρεσία. Η μέρα της δίκης φτάνει κι η Ζεϊνέπ χάνει την επιμέλεια της Σουντέ. Η μικρή θα πρέπει τώρα να πάει στην Αμερική μαζί με την ξαδέλφη της. Όλοι είναι αναστατωμένοι και περισσότερο τα παιδιά.
 
Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο σπίτι του Αχμέτ για να τον ενημερώσει και μαθαίνει από την υπηρέτριά του ότι η Αρζού περιμένει το παιδί του. Λίγες μέρες μετά, η Σουντέ έχει μαζέψει τα πράγματά της κι ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Αμερική. Καθώς μιλά με την Ελίφ, λιποθυμά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Τόλγκα, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Σελένα, δεν αφήνει κανέναν να δει τη μικρή. Κι όπως αποδεικνύεται εκβιάζει την κοπέλα, προκειμένου να του δώσει τα χρήματα από την περιουσία της ξαδέλφης της. Η Ζεϊνέπ, αργά το βράδυ, καταφέρνει να μπει κρυφά στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO