MELEK

ΜΕΛΕΚ 17 - περίληψη

Η Ντεφνέ έρχεται αντιμέτωπη με την οργή του παππού της
pic
25/05/2022 - 10:00
 
 
Η Καντριγέ κάνει για μία ακόμη φορά το θαύμα της. Ο Σεγίτ Αλί γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η εγγονή του συναντιέται με τον Ομέρ πίσω από την πλάτη του και την περιμένει να επιστρέψει στο σπίτι για να της τα ψάλλει.
 
Η Μελέκ μπαίνει στο αρχοντικό του Τζουμαλί. «Θέλω να μιλήσουμε», του λέει σε έντονο ύφος. Εκείνος, προκειμένου να μη γίνει φασαρία μπροστά στην προσκεκλημένη τους, την παίρνει και πάνε στο σαλόνι. «Έκανα το σωστό», της λέει όταν τον ρωτά γιατί μεσολάβησε για να την απολύσουν από το νοσοκομείο. Η Μελέκ, που είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να πληγώσει τα παιδιά της, τον προειδοποιεί: «Δεν θα επιτρέψω τον πόνο που προκάλεσα κάποτε να τον ξεσπάσετε πάνω στα παιδιά μου». Εκείνος, όμως, δεν παίρνει από λόγια. «Κι εσύ να ξέρεις ότι δεν θα χαλαλίσω τη ζωή του Χαλίλ για χάρη σου!», της απαντά. Καθώς ο καβγάς φουντώνει, η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμά στην αγκαλιά του.
 
Στο μεταξύ, η Χατιτζέ παίρνει τη Μεριέμ και φεύγουν για να μην αισθάνεται άσχημα. Ο Τζουμαλί φωνάζει τη γυναίκα του και το γιο του για να βοηθήσουν τη Μελέκ. Όλοι επιμένουν ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα φτάνει και ο Ομέρ, ο οποίος σώζει την κατάσταση, αφού αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο θα αποκαλυπτόταν το πρόβλημα της υγεία της. Την ίδια στιγμή, η Ντεφνέ επιστρέφει στο αρχοντικό και βρίσκει τον παππού της να την περιμένει εξαγριωμένος. «Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Δεν έχεις τσίπα πάνω σου; Παράκουσες αυτό που σου είπα. Τι δουλειά έχεις να πηγαίνεις με τον Ομέρ για πικνίκ;», της φωνάζει και την προειδοποιεί πως, αν θέλει να συνεχίσει να μένει στο σπίτι, θα πρέπει να κάνει αυτό που της λένε. Ο Μαχμούτ είναι έξαλλος με την Καντριγέ, αφού εξαιτίας της δεν μπορεί πια κανείς να ηρεμήσει στο σπίτι.
 
Ενώ ο Ομέρ δίνει τις πρώτες βοήθειες στη Μελέκ, ο Χαλίλ τα βάζει με τη μητέρα του, αφού είναι σίγουρος ότι η Μεριέμ δεν βρέθηκε τυχαία στο σπίτι τους. Εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι γνωρίστηκαν μέσω της δωρεάς που έκανε στο σχολείο και πρόκειται απλά για μια σύμπτωση. Ο Κερέμ, από την άλλη, παίρνει το συμβόλαιο από την ομάδα στα χέρια του και είναι πολύ χαρούμενος. Το μόνο που μένει είναι να το υπογράψει η οικογένειά του επειδή είναι ανήλικος. Όταν φτάνει στο σπίτι, ο Μαχμούτ του θυμίζει ότι ο πατέρας του έχει την επιμέλεια, οπότε θα πρέπει να ζητήσει τη δική του άδεια. Εκείνος ούτε να το ακούσει δεν θέλει αυτό. Ο Σεγίτ Αλί του δίνει τη λύση. Υπογράφει ο ίδιος το συμβόλαιο, ξέροντας ότι ο προπονητής, που είναι φίλος του, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα.
 
Στο μεταξύ, η Μελέκ συνέρχεται και ο Τζουμαλί ακούει ότι ο Ομέρ και ο Χαλίλ σχεδιάζουν να την πάνε σπίτι της. Για να το εμποδίσει αυτό, τηλεφωνεί στον πατέρα της και του λέει πολύ υποτιμητικά να πάει να μαζέψει την κόρη του. Έτσι, επιστρέφοντας στο σπίτι, τη Μελέκ την περιμένει καινούργιος καβγάς. «Πλέον, όσο και να θέλω, δεν πρόκειται ποτέ να σε πω κόρη μου. Για το μαχαίρι που έμπηξες στην καρδιά μου, ακόμη κι αν ήξερα ότι θα πεθάνω, δεν θα σε συγχωρούσα!», της φωνάζει ο Σεγίτ Αλί. Παράλληλα, ο Μαχμούτ για πρώτη φορά κάνει φασαρία στην Καντριγέ. Της λέει ότι δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά της και φεύγει από το σπίτι για να μην τη βλέπει. Λίγο αργότερα, εκμυστηρεύεται στον Μιτχάτ ότι είναι αγανακτισμένος μαζί της. «Κυκλοφορεί με το δρεπάνι στο χέρι για να βρει ποιον θα πληγώσει!», του λέει.
 
Η Μελέκ πηγαίνει φαγητό στον Μιτχάτ και στον Μαχμούτ, που είναι στο μαγαζί, και μετά από πολλά χρόνια τα τρία αδέλφια κάθονται μαζί και θυμούνται ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια. Καθώς φεύγουν, ο Μαχμούτ προειδοποιεί την αδελφή του ότι δεν πρόκειται να φτιάξουν τα πράγματα. «Εδώ δεν σε περιμένουν καλές μέρες. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβεί, αλλά ξέρω ένα πράγμα, δεν θα σου είναι εύκολο», της λέει. «Αξίζει η προσπάθεια!», του απαντά με σιγουριά εκείνη. Η Σεϊράν, στο μεταξύ, τηλεφωνεί στον Μιτχάτ, αλλά εκείνος δεν απαντά στις κλήσεις της. Νομίζει ότι της κρατά μούτρα επειδή του μίλησε για την αδελφή του, γι’ αυτό και του στέλνει μήνυμα ζητώντας του συγγνώμη και προειδοποιώντας τον πως, αν δεν πάει αυτός στο φαρμακείο να μιλήσουν, θα πάει αυτή στο δικό του μαγαζί.
 
 
Ο Αλπάι βγαίνει για φαγητό με τη Φουντά και συναντά ένα φίλο του από το ορφανοτροφείο, τον Κενάν, ο οποίος πια έχει αποκτήσει χρήματα και ισχυρές διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο. Πάνω στην κουβέντα, ο Αλπάι λέει στον Κενάν πως είναι σίγουρος ότι η Μελέκ επέστρεψε στην Τουρκία για τον Χαλίλ. Εκείνος του υπόσχεται να τον βοηθήσει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO