MELEK

MELEK 16 - video (5)

H Μελέκ ξεκινά κρυφά τις χημειοθεραπείες.
pic
22/05/2022 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Η Μελέκ ξεκινά κρυφά απ’ όλους τις χημειοθεραπείες, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα που συνεχίζει να της δημιουργεί ο Αλπάι. Εκείνο, όμως, που την κάνει έξω φρενών είναι όταν μαθαίνει ότι ο Τζουμαλί μεσολάβησε, προκειμένου να την απολύσουν από το νοσοκομείο. Κι αυτό δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι…
 
Η Μελέκ πηγαίνει να πάρει τα φάρμακά της από τη Σεϊράν. Εκείνη τη στιγμή, φτάνει ο Μιτχάτ, ο οποίος περιμένει στο αυτοκίνητο μέχρι να φύγει, προκειμένου να μη συναντηθούν. Κι όταν λίγο αργότερα η Σεϊράν του ανοίγει κουβέντα για την αδελφή του, εκείνος εκνευρίζεται και φεύγει…
 
Ο Χαλίλ συνεχίζει να μένει στο αγρόκτημα μαζί με τον Μιρζά, αφού δεν αντέχει άλλο την κατάσταση στο σπίτι του. Πιεσμένος με όσα συμβαίνουν είναι και ο Ομέρ. Η μητέρα του προσπαθεί να τον πιάσει με το καλό. Όταν της αποκαλύπτει ότι η Μελέκ βρήκε το γιο της, εκείνη βρίσκει την ευκαιρία για να τον συμβουλεύσει: «Εφόσον δεν έχεις λόγο να μιλάς και να βλέπεις πια αυτή την κοπέλα, μείνε μακριά της να κλείσει αυτό το θέμα», του λέει για την Ντεφνέ.
 
Στο μεταξύ, η Μελέκ δέχεται μία ακόμη άδικη επίθεση από την Καντριγέ: «Με αυτό το αθώο, καημένο ύφος, μόνο τους δικούς σου μπορείς να πείσεις. Εγώ δεν τα τρώω αυτά», της λέει, φέρνοντάς τη για μία ακόμη φορά σε δύσκολη θέση. Η ζήλια της φουντώνει ακόμη περισσότερο όταν βλέπει τον Μαχμούτ να δίνει χαρτζιλίκι στα ανίψια του και ακούει τον πεθερό της να λέει στην αδελφή του να πάει στην αγορά με τη Μελέκ για να ψωνίσει ό,τι θέλει για τα παιδιά. Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα και στο αρχοντικό του Τζουμαλί, αφού η Ζουμρούτ του κρατάει μούτρα, επειδή εξαιτίας του έφυγε ο Χαλίλ από το σπίτι, ενώ και ο Ομέρ εξαφανίζεται όλη μέρα για να μη δημιουργούνται εντάσεις.
 
 
Τα παιδιά πηγαίνουν πρώτη μέρα στο σχολείο. Εκεί ο μικρός Σεγίτ Αλί συναντά την κόρη της Σεϊράν, με την οποία είχε γνωριστεί τότε που είχε χαθεί στο πάρκο. Έτσι, βρίσκει μια φίλη με την οποία θα είναι στην ίδια τάξη και η Μελέκ μαθαίνει από τη μητέρα της τι είχε συμβεί τότε που ο Αλπάι της είχε πάρει το παιδί. Παράλληλα, η Φουντά έχει αρχίσει την γκρίνια, αφού δεν βλέπει να υπάρχει καμία προοπτική στη ζωή τους όσο μένουν στην Τουρκία. Ο Αλπάι της εξηγεί ότι για ένα διάστημα θα πρέπει να μείνουν εκεί, αφού είναι καταζητούμενος στη Γερμανία και δεν μπορούν να επιστρέψουν.
 
Ο Μαχμούτ, από την άλλη, αποκαλύπτει στον πατέρα του ότι ο Τζουμαλί, μετά από πολλά χρόνια, πήρε κεμπάπ από το μαγαζί τους, όπως επίσης και ότι τον τελευταίο καιρό έχει πολλές κρυφές συζητήσεις με τον Μιτχάτ. Όπως του λέει, φοβάται ότι κάτι σκαρώνουν οι δύο τους. «Ό,τι κάνει το κάνει από το θυμό του», του απαντά ο πατέρας του και τον διαβεβαιώνει ότι ο αδελφός του δεν πρόκειται ποτέ να προδώσει την οικογένειά του. Την ίδια στιγμή, ο Τζουμαλί πηγαίνει στο εργαστήριο του Χαφίζ για να μιλήσει με το γιο του. Φεύγοντας μάλιστα του ζητά να πάει το βράδυ στο σπίτι για να φάνε όλοι μαζί, χωρίς να γνωρίζει ότι η Ζουμρούτ έχει καλέσει τη Χατζιτζέ μαζί με τη Μεριέμ. Ο Σεγίτ Αλί ευχαριστεί τον Μιτχάτ που βοήθησε τη Μελέκ να βρει το παιδί της. «Δεν το έκανα για να χαρεί. Δεν μου άρμοζε να αφήσω τόσο μικρό παιδί σε αυτό το κοπρόσκυλο. Γι’ αυτό το έκανα», του απαντά ψυχρά εκείνος.
 
 
Η Μελέκ ξεκινά δουλειά στο εργαστήριο του Χαφίζ κι είναι πολύ χαρούμενη. Εκεί εργάζεται και ο Χαλίλ, ο οποίος είναι πολύ φιλικός και διακριτικός μαζί της. Ο Αλπάι βγαίνει για φαγητό με τη Φουντά και σε έναν τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας συλλαμβάνεται λόγω της καταγγελίας που του έχει κάνει η Μελέκ. Μάλιστα, καλούν κι εκείνη στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει. Ο Χαλίλ αρνείται να την αφήσει να πάει μόνη της και τη συνοδεύει.
 
Μόλις τον βλέπει ο Αλπάι, γίνεται έξαλλος από τη ζήλια του. Τελικά, η Μελέκ και ο πρώην άντρας της καταλήγουν σε συμφωνία. Εκείνη θα αποσύρει τη μήνυση για να τον αφήσουν ελεύθερο κι εκείνος δεν θα προσπαθήσει να της πάρει τα παιδιά πριν βγει η οριστική απόφαση του δικαστηρίου. Την επόμενη μέρα, η Μελέκ ξεκινά κρυφά τις χημειοθεραπείες. Στο πλευρό της είναι συνεχώς η Μπασάκ και ο Ομέρ, που είναι οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια για την υγεία της. Κι ενώ ο Χαφίζ πείθει τον Χαλίλ να πάει να φάει με την οικογένειά του, η Μπασάκ αποκαλύπτει στη Μελέκ ότι αυτός που μεσολάβησε για να την απολύσουν από το νοσοκομείο ήταν ο Τζουμαλί. Εκείνη νιώθει πολύ άσχημα για τα λόγια που είπε στον πατέρα της.
 
Στο μεταξύ, ο Τζουμαλί επιστρέφει στο σπίτι, γνωρίζει τη Μεριέμ κι ενθουσιάζεται. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη Ζουμρούτ, όταν της αποκαλύπτει ότι θα πάει για φαγητό και ο Χαλίλ. Πράγματι, λίγο αργότερα, ο Χαλίλ φτάνει στο σπίτι του και μόλις βλέπει τη Μεριέμ παγώνει. Πριν προλάβει να αντιδράσει, μπαίνει και η Μελέκ. «Ήρθα για να μιλήσουμε!» λέει με έντονο ύφος στον Τζουμαλί.
 
 
Ο Μιτχάτ πηγαίνει στο φαρμακείο της Σεϊράν. Τη βλέπει από μακριά με ένα μικρό κορίτσι κι όταν ακούει να την αποκαλεί μαμά, φεύγει χωρίς να της πει τίποτα. Η Καντριγέ αποκαλύπτει στον πεθερό της πως όταν ο Αλπάι άρπαξε το μικρό, η Ντεφνέ ήταν στο πάρκο με τον Ομέρ.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Η Μελέκ ξεκινά τις χημειοθεραπείες, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα που συνεχίζει να της δημιουργεί ο Αλπάι. Εκείνο, όμως, που την κάνει έξω φρενών είναι όταν μαθαίνει ότι ο Τζουμαλί μεσολάβησε, προκειμένου να την απολύσουν από το νοσοκομείο. Η Μελέκ ξεκινά δουλειά στο εργαστήριο του Χαφίζ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ