Υπάρχει τελικά αγάπη μεταξύ της Pınar Deniz και του Kaan Urgancıoğlu;

Όλοι ρωτούν...και η Pınar έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα.
pic
13/05/2022 - 11:00

Η Pınar Deniz, που λάμπει με την τηλεοπτική της σειρά, Yargı (Κρίση), τράβηξε την προσοχή με τη χάρη της στην τελετή που παρευρέθηκε για να λάβει το βραβείο Καλύτερης Ποιότητας Γυναικείου Ρόλου.

Περιγράφοντας ότι δούλεψαν πολύ σκληρά, η ηθοποιός έδειχνε ευδιάθετη και αρκετά ενεργητική. Ο ηθοποιός υπενθύμισε ότι είτε αυτός είτε η σύντροφός του Kaan Urgancıoğlu είτε η τηλεοπτική σειρά «Yargı» παίζονται σχεδόν σε κάθε τελετή απονομής. Η Πινάρ Ντενίζ είπε: «Είναι πολύ ωραίο να λαμβάνεις σε αντάλλαγμα. Δουλεύουμε λίγο σκληρά και είμαστε προς το τέλος της σεζόν. Υπάρχει κάποια κούραση», είπε.

Δήλωσε ότι η σειρά της κρίσης ήταν μια πολύ καλή δουλειά και θα ολοκληρώσουν τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα, είπε. Εξηγώντας ότι η σειρά θα κάνει το φινάλε της σεζόν μετά από 3 επεισόδια, η Pınar Deniz δήλωσε ότι θα αποχαιρετήσουν το πλατό νωρίτερα.
 
Ανακοινώνοντας ότι ο Yargı θα κάνει το φινάλε της σεζόν με το 34ο επεισόδιο, η διάσημη ηθοποιός είναι επίσης ευχαριστημένη που τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ καλά. Η ηθοποιός είπε στη δήλωσή της: «Ήμασταν οι νικητές της εβδομάδας. Φυσικά και χαιρόμαστε πολύ που η τηλεθέαση είναι υψηλή και οι αντιδράσεις είναι καλές έξω. Όπως είπα, δεν είναι μόνο η ανταμοιβή, αλλά το μεγάλο δέσιμο των ανθρώπων που συναντώ έξω, που είναι μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα. Γι' αυτό είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι στο Yargı.'
 
Η Kaan Urgancıoğlu και η Pınar Deniz έπαιξαν μαζί σε δύο τηλεοπτικές σειρές και μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Οι θαυμαστές αναρωτιούνται επίσης αν μια σειρά από ειδύλλια θα μπορούσε να είναι πιο αληθινή. Οι ωραίες δηλώσεις του Kaan Urgancıoğlu για τη σύντροφό του τις προηγούμενες μέρες τράβηξαν επίσης την προσοχή. Η Pınar Deniz ρωτήθηκε επίσης αν είχε ερωτική σχέση με τον Kaan Urgancıoğlu.
 
Η ηθοποιός είπε: «Τα πάμε πολύ καλά με τον Kaan και μετά από ένα συγκεκριμένο χρόνο, έχουν περάσει 3 χρόνια, αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Γι' αυτό έχουμε πολύ καλή συχνότητα και περνάει στο κοινό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Αλλά φυσικά είμαστε απλώς φίλοι», είπε. Με αυτά τα λόγια, η Πινάρ Ντενίζ γέλασε δυνατά όταν ένας δημοσιογράφος είπε: «Να πούμε προς το παρόν»…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: