Το μήνυμα κατά της βίας γυναικών στη σειρά Kara Tahta απέσπασε μεγάλο χειροκρότημα!

Η νέα σειρά του TRT 1 Kara Tahta (Μαυροπίνακας) ήρθε χθες με νέο επεισόδιο.
pic
13/05/2022 - 11:00
 Η νέα σειρά της TRT 1, Kara Tahta (Μαυροπίνακας), ήρθε στην οθόνη με το νέο της επεισόδιο χθες το βράδυ. Τα λόγια του χαρακτήρα της Irmak, την οποία υποδύεται η Miray Daner, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, που τράβηξε την προσοχή στη γυναικοκτονία στη χώρα μας, απέσπασαν χειροκροτήματα από όλους.
 
Η Kara Tahta, η νέα σειρά της TRT1 με πρωταγωνιστές τους Miray Daner, Furkan Andıç και Cengiz Bozkurt, βγήκε στην οθόνη με το πέμπτο επεισόδιο χθες το βράδυ. Αν και δεν είχε μεγάλη επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης, η Kara Tahta, που περικύκλωσε το κοινό με τη ζεστή της ιστορία, τράβηξε τα βλέμματα με μια σκηνή στο επεισόδιο που βγήκε στην οθόνη χθες το βράδυ.
 
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Kara Tahta, μια σκηνή ανάμεσα στον Irmak και τον Bekir απέσπασε το χειροκρότημα όλων. Σε αυτή τη σκηνή, ο Irmak έδωσε έναν υπέροχο λόγο όταν ο Bekin, που την αγαπούσε αλλά δεν μπορούσε να βρει ανταπόκριση, θέλησε να βλάψει τον Atlas ζηλεύοντας. Σε αυτή τη γραμμή, ο Irmak επέστησε την προσοχή στις δολοφονίες γυναικών στο όνομα της «αγάπης» στην Τουρκία. Η Kara Tahta κέρδισε τις καρδιές όλου του κοινού με αυτή τη σκηνή.
 
Εν τω μεταξύ, τα γυρίσματα της σειράς Kara Tahta συνεχίζονται παρά τον τραυματισμό του πρωταγωνιστή Furkan Andıç στο πόδι. Θεωρείται μεγάλη θυσία για τον Furkan Andıç να επιστρέψει στο πλατό χωρίς να αναρρώσει πλήρως μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση του μηνίσκου την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε καλά από πλευράς τηλεθέασης στη σειρά Kara Tahta.
 
Τα νούμερα τηλεθέασης σε αυτά τα επεισόδια, που ήταν μέχρι στιγμής στην οθόνη, δεν ήρθαν τα αναμενόμενα. Τα αποτελέσματα της βαθμολογίας, που είναι ακόμη και κάτω από τα μέσα ποσοστά, συνεχίζουν να ενοχλούν όσους αγαπούν τη σειρά.
 
Τα σχόλια στα social media δείχνουν ότι η σειρά είναι αγαπημένη. Οι πιστοί θεατές της σειράς μοιράζονται σχόλια ότι συνδέονται περισσότερο καθώς εξελίσσεται η ιστορία. Αυτά τα σχόλια μπορούν πράγματι να θεωρηθούν ως ελπιδοφόρες εξελίξεις μεταξύ ατυχιών. Τα σχόλια που έγιναν στο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε στο Youtube δείχνουν ότι πολλοί τηλεθεατές περιμένουν το νέο επεισόδιο με μεγάλο ενθουσιασμό

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: