Οι σειρές που θα κάνουν φινάλε στο τέλος της σεζόν.

Ετοιμάζεται η νέα καλοκαιρινή τηλεοπτική σεζόν.
pic
12/05/2022 - 11:00
Η κύρια τηλεοπτική σεζόν 2021/2022 φτάνει στο τέλος της και η τύχη των περισσότερων τηλεοπτικών εκπομπών που έχουν προβληθεί στις τηλεοπτικές οθόνες στην Τουρκία είναι ήδη γνωστή. Ποια έργα θα ολοκληρώσουν την εκπομπή τους τις επόμενες τρεις εβδομάδες;
 
Η τουρκική τηλεόραση ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή τηλεοπτική σεζόν γυρίζοντας νέες καλοκαιρινές σειρές. Παράλληλα, οι εκπομπές της κύριας σεζόν, μία-μία, πάνε διάλειμμα ή κάνουν φινάλε. Κάποιοι τελικοί οφείλονται σε πτώση της τηλεθέασης, άλλοι οφείλονται στο γεγονός ότι η ιστορία έφτασε στο τέλος της και οι σταρ των έργων έχουν δελεαστικές προσφορές από ψηφιακές πλατφόρμες. Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές θα κάνουν το φινάλε στο τέλος αυτής της σεζόν.
 
Η σειρά του τηλεοπτικού καναλιού Show 'My son / Oğlum' του Ay Yapim δεν έλαβε τις επιθυμητές βαθμολογίες. Η παράσταση αναμένεται να βγει στον τελικό στα τέλη Μαΐου. Η σειρά του καναλιού ATV «The name of love / Adı Sevgi» θα έπρεπε αρχικά να ανανεωθεί για όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Ωστόσο, η απότομη πτώση της τηλεθέασης ανάγκασε το κανάλι να επανεξετάσει την απόφασή του. Το έργο θα βγει στον τελικό στο 11ο επεισόδιο, αλλά αν ανέβουν λίγο τα νούμερα τηλεθέασης, τότε μπορεί να επεκταθεί και στο 13ο επεισόδιο.
 
Η σειρά του τηλεοπτικού καναλιού TRT1 'Apartment of the Innocent / Masumlar Apartmanı' δεν μπόρεσε να λάβει τις επιθυμητές βαθμολογίες στη δεύτερη σεζόν, αν και στην πρώτη σεζόν το έργο του παραγωγού Onur Güvenatam ήταν ένας από τους ηγέτες της τουρκικής εκπομπής. Η εκπομπή θα αποχαιρετήσει το κοινό στις 17 Μαΐου στο 71ο επεισόδιο. Η τηλεοπτική σειρά της Fox 'All About Marriage / Evlilik Hakkında Her Şey', με πρωταγωνιστή τον Gökçe Bahadır, θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν. Παρά τις χαμηλές βαθμολογίες, το έργο θα συνεχίσει να φτάσει τον Ιούνιο χάρη στις καλές πωλήσεις στο εξωτερικό.
 
Η σειρά του τηλεοπτικού καναλιού Show 'The Bad Penny / Üç Kuruş' ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το κοινό στο 28ο επεισόδιο στις 23 Μαΐου. Αλίμονο, παρά τις υποσχέσεις των παραγωγών του Ay Yapim, η εκπομπή δεν κατάφερε να γίνει άξιος διάδοχος στα θρυλικά έργα «Insider» και «The Pit». Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αρκετά καλά ώστε η σειρά να ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.
Η σειρά του τηλεοπτικού καναλιού D “Unfaithful / Sadakatsiz” θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου στο 60ο επεισόδιο. Παρά το γεγονός ότι το σενάριο για τη δεύτερη σεζόν προκάλεσε κριτική από το κοινό, οι βαθμολογίες συνέχισαν να είναι αρκετά σταθερές. Ωστόσο, η ιστορία έφτασε στο τέλος της και φαίνεται ότι οι συγγραφείς έχουν υψώσει λευκή σημαία. Η κορυφαία ηθοποιός Cansu Dere έχει ήδη βρει άλλη δουλειά υπογράφοντας με την ψηφιακή πλατφόρμα Disney Plus.
 
Η σειρά του καναλιού ATV 'Bitter Lands / Bir Zamanlar Çukurova' θα κάνει το φινάλε της στο 140ο επεισόδιο, στις 9 Ιουνίου, αν και είναι δυνατό να παραταθεί η μετάδοση για μερικά επεισόδια για μεγιστοποίηση των κερδών. Η ιστορία είναι ξεκάθαρα εξαντλημένη, αλλά οι τηλεθεάσεις είναι ακόμα καλές και οι παραγωγοί και το κανάλι δεν θέλουν να ολοκληρώσουν τη μετάδοση. Αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή.
 
Η μοίρα της σειράς «Barbarossa: The Sword of the Mediterranean / Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı» κρέμεται ακόμα από μια κλωστή. Το έργο του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού TRT1 είναι το πιο ακριβό στον τουρκικό αέρα, αλλά οι βαθμολογίες του αφήνουν σαφώς πολλά περιθώρια. Οι υπεύθυνοι λένε ότι η σειρά θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, αλλά ανεπίσημες φήμες έχουν βγει στην επιφάνεια ότι μπορεί να επικρατήσει η οικονομική βιωσιμότητα και το έργο θα κάνει το φινάλε.
 
Μέχρι στιγμής, μόνο ένα πράγμα είναι γνωστό – στο τέλος της σεζόν, οι Engin Altan Düzyatan, Pelin Akil και Cemre Gumeli θα αποχωρήσουν από το καστ της σειράς. Η τύχη των σειρών 'Lone Wolf', 'City Doctor', 'Child is the Mother's Secret', 'Aziz' και 'Judge' είναι ακόμα άγνωστη. Οι βαθμολογίες των έργων δεν επαρκούν για να έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στον αέρα για άλλη μια σεζόν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: