Πότε θα γυριστεί το διαφημιστικό treiler της Disney Plus;

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν αποκλειστικές συμβάσεις και δεν θα είναι πρόσωπα της Disney Plus.
pic
11/05/2022 - 10:58
Η Birsen Altuntas ανακοινώνει ότι από τις 26 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου θα γυριστούν διαφημίσεις με τη συμμετοχή 15 αστέρων της πλατφόρμας Disney Plus. Κάποια από αυτά θα γυριστούν από ξένα κινηματογραφικά συνεργεία, τα υπόλοιπα θα τα σκηνοθετήσει ο Çağatay Kaya από την Ptot Film. Υπενθυμίζουμε ότι η πλατφόρμα θα κυκλοφορήσει στην Τουρκία στις 14 Ιουνίου.
Η δημοσιογράφος έλαβε γνώση του περιεχομένου των διαφημίσεων. Ο Halit Ergenç παρακολουθεί το 'Star Wars' στην τηλεόραση στο σπίτι, η Pinar Deniz φτιάχνει smoothies στην κουζίνα και παρακολουθεί το 'The Lion King' στο iPad της, ο Can Yaman περπατά στον διάδρομο στο γυμναστήριο του σπιτιού του παρακολουθώντας το 'The Walking Dead'. Ο Cansu Dere θα παρακολουθήσει το 'Black Widow' σε tablet ενώ ετοιμάζεται στο τρέιλερ στα γυρίσματα.
 
Ο Aras Bulut İynemli θα παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ σε iPad στον κήπο του σπιτιού του και ο Hande Erçel με τα ρούχα του σπιτιού θα απολαύσει την ταινία ' Πάνω» με ένα μεγάλο καλάθι ποπ κορν στο σπίτι της φίλης της.
 
Η Birsen Altuntas εξηγεί επίσης ότι πολλοί από τους ηθοποιούς έχουν υπογράψει ένα συγκεκριμένο project με εταιρείες παραγωγής, δεν έχουν αποκλειστικές συμβάσεις και δεν είναι πρόσωπα της Disney Plus. Οι διαφημίσεις θα γυρίζονται με επώνυμα πρόσωπα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: