Η νέα σειρά του Kaan Yildirim (vid)

Φαίνεται πως μέσα στον επόμενο χρόνο θα ακούσουμε περισσότερες από μία φορές για τον ηθοποιό.
pic
11/05/2022 - 11:00

Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές του Kaan Yıldırım! Ο ηθοποιός επιστρέφει στις οθόνες σε δύο έργα, που θα κάνουν μεγάλη εντύπωση στο τουρκικό κοινό. Τι γνωρίζουμε για τη νέα δουλειά του σταρ αυτή τη στιγμή;

Η σειρά «Mevlana» είναι μια πολυαναμενόμενη και πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική εκπομπή στην Τουρκία. Τα γυρίσματα του έργου στο Ικόνιο συνεχίζονται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, υπό την καθοδήγηση ενός από τους καλύτερους σκηνοθέτες στην Τουρκία, του Can Ulkay. Την 1η Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί στη νέα διεθνή ψηφιακή πλατφόρμα TRT Digital, η οποία θα λανσαριστεί στην Τουρκία με κρατική υποστήριξη.

Ένας από τους βασικούς ρόλους του έργου υποδύεται ο Kaan Yıldırım. Ο Devrim Ozkan είναι ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά. Όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν επιτέλους τα γυρίσματα του “Mevlana”. Οι ηθοποιοί σκέφτονται ήδη τις επερχόμενες θέσεις εργασίας για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο Birsen Altuntas, ο Kaan υπέγραψε συμφωνία για να εργαστεί στην τηλεοπτική σειρά «Madam Judge / Hakime Hanım» με πρωταγωνίστρια τη Vahide Perçin. Θα γίνει συμπρωταγωνιστής της Feyza Sevil Gungor, η οποία θα παίξει το ρόλο της κόρης του κεντρικού ήρωα.

Φαίνεται πως μέσα στον επόμενο χρόνο θα ακούσουμε περισσότερες από μία φορές για τον ηθοποιό που μπορεί επιτέλους να ξεφύγει από τη σκιά των δημοφιλέστερων σταρ της τουρκικής οθόνης και να λάμψει μόνος του. Το αν θα τα καταφέρει θα το μάθουμε του χρόνου.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: