MELEK

MELEK 15 - video (1)

Ο Μιτχάτ πηγαίνει στο σπίτι του Αλπάι και του ζητάει τα ρέστα.
pic
11/05/2022 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Η Μελέκ παίρνει, επιτέλους, ξανά στην αγκαλιά της το μικρό γιο της. Εκείνος που μεσολάβησε για να συμβεί αυτό, είναι ο Μιτχάτ, ο οποίος, προς μεγάλη έκπληξη τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της, τους ανακοινώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνουν μαζί τους στο αρχοντικό.
 
Η Φουντά πηγαίνει στο μεσιτικό γραφείο, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο για την ενοικίαση του σπιτιού. Κατά τύχη, πηγαίνει εκεί και ο Μιτχάτ κι όταν την ακούει να λέει ότι το σύζυγό της τον λένε Αλπάι και είναι από τη Γερμανία, καταλαβαίνει ποια είναι. Έτσι, μόλις φεύγει ζητά τη διεύθυνση του σπιτιού από τον μεσίτη.
 
Ενώ η Μελέκ φεύγει χαρούμενη από το σχολείο, όπου έκανε την εγγραφή των παιδιών, ο Μιτχάτ πηγαίνει στο σπίτι του Αλπάι και του ζητάει τα ρέστα, γιατί αθέτησε τη συμφωνία τους. Εκείνος του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να φύγει από την Τουρκία αν δεν πάρει μαζί του τον Κερέμ. «Θα σε βοηθήσω για τελευταία φορά», του λέει και του προτείνει να επιστρέψει το μικρό στη Μελέκ, με αντάλλαγμα εκείνη να αποσύρει την καταγγελία της.
 
Η συμφωνία κλείνει και ο Μιτχάτ ειδοποιεί την αδελφή του να πάρει τα παιδιά της και να πάνε στο αστυνομικό τμήμα. Την ίδια στιγμή, η Καντριγέ, θορυβημένη από την αλλαγή συμπεριφοράς της Ουνζιλέ, τη ρωτά αν είναι πια με το μέρος της Μελέκ. «Δεν μπορώ να κάνω ότι δεν είδα κάτι που είδα», της απαντά και της αποκαλύπτει πως ξέρει για το θέατρο που έπαιξε, κατηγορώντας άδικα τη Μελέκ ότι την έσπρωξε από τη σκάλα και έχασε το παιδί.
 
Παράλληλα, ο προπονητής πηγαίνει στον Σεγίτ Αλί και ζητά την έγκρισή του, προκειμένου ο Κερέμ να μπει στην τοπική ομάδα. Εκείνος τη δίνει φυσικά, ενώ τον διαβεβαιώνει ότι θα τον στηρίξει σε αυτή του την επιλογή. Του ζητά, όμως, να μην το πει στον εγγονό του, γιατί θέλει να μάθει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις. Στο μεταξύ, η Μελέκ φτάνει στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί την περιμένει ο Μιτχάτ, ο οποίος της λέει ότι θα ξανασμίξει με το μικρό της γιο, μόνο όμως αν αποσύρει τη μήνυση που έχει κάνει στον Αλπάι και στη συνέχεια πάρει τα παιδιά της και φύγουν από το Άντεπ. Εκείνη αναγκάζεται να δεχτεί.
 
Η Μελέκ παίρνει και πάλι στην αγκαλιά της το μικρό γιο της και μετά από πολύ καιρό νιώθει ευτυχισμένη. Δεν ξεχνά βέβαια και την υπόσχεση που έχει δώσει στον αδελφό της κι έτσι κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα για να αποσύρει τη μήνυση. Εκείνη την ώρα χτυπά το τηλέφωνο του Μιτχάτ. Είναι η Σεϊράν, η οποία τον ενημερώνει ότι ήρθαν τα φάρμακα της αδελφής του. Όταν εκείνος τη ρωτά ποια φάρμακα, του απαντά για τη θεραπεία του καρκίνου.
 
Ο Μιτχάτ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, συνειδητοποιώντας ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που επέστρεψε η αδελφή του. Χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, τρέχει προς τη Μελέκ και της λέει ότι δεν χρειάζεται να αποσύρει την καταγγελία. Παράλληλα, την παίρνει μαζί με τα παιδιά και όχι μόνο τους πηγαίνει στο αρχοντικό, αλλά τους ανακοινώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνουν εκεί. Κι ενώ όλοι είναι ενθουσιασμένοι με την επιστροφή του μικρού Σεγίτ Αλί και περισσότερο από όλους ο παππούς του, την ίδια στιγμή, ο Μιτχάτ παλεύει με τον εαυτό του. Από τη μια, νιώθει ότι είναι γεμάτος θυμό για την αδελφή του και, από την άλλη, συνειδητοποιεί ότι δεν την έβγαλε ποτέ από την καρδιά του.
 
Τώρα μάλιστα που ξέρει ότι είναι άρρωστη, νιώθει αδύναμος να διαχειριστεί την κατάσταση. Από την άλλη, ο Χαφίζ πηγαίνει στο μαγαζί του Τζουμαλί, τον βλέπει σκεπτικό και καταλαβαίνει ότι κάτι τον απασχολεί. Εκείνος του εκμυστηρεύεται ότι έχει πρόβλημα, γιατί όλοι στο σπίτι τον αποφεύγουν. Ο Χαφίζ του εξηγεί ότι με όλο αυτό το θυμό που βγάζει δεν πρόκειται να μείνει κανένας κοντά του. Έτσι, θέλοντας να κάνει μια κίνηση καλής θέλησης, ο Τζουμαλί αγοράζει κεμπάπ από το μαγαζί του Σεγίτ Αλί και τα πηγαίνει στο σπίτι. Λέει, μάλιστα, στη γυναίκα του να τηλεφωνήσει στον Χαλίλ και να τον καλέσει για φαγητό. «Δεν αρκεί να πάρει κεμπάπ από αυτούς, ας του έκανε πρώτα καμία καλοσύνη», της απαντά ο γιος της και συμπληρώνει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Μιτχάτ πηγαίνει στο φαρμακείο της Σεϊράν κα της δίνει το τηλέφωνο της Μελέκ, προκειμένου να την ειδοποιήσει για τα φάρμακα. Της ζητά, μάλιστα, να μην της πει πως εκείνος γνωρίζει ότι έχει καρκίνο.
 
 
Η Μπασάκ πηγαίνει μαζί με την κόρη της και τον Ιχσάν στο αρχοντικό για να επιστεφτούν τη Μελέκ. Η Ντεφνέ κάνει το λάθος να εκμυστηρευτεί στη Ζεχρά ότι τη μέρα που ο πατέρας της πήρε το μικρό Σεγίτ Αλί, μαζί τους στο πάρκο ήταν και ο Ομέρ. Η κοπέλα, βέβαια, δεν γνωρίζει ούτε ότι η Καντριγέ κρυφακούει τη συζήτησή τους ούτε ότι η Ζεχρά είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ομέρ. Ο Κερέμ, από την άλλη, πηγαίνει στο μαγαζί και του ζητά να του δώσει τη διεύθυνση του πατέρα του. Ο Μιτχάτ αρνείται, φυσικά, αφού ξέρει πως αν πάει εκεί θα κάνει φασαρία. Για πρώτη φορά, μάλιστα, του δείχνει ότι θέλει να τον προστατέψει και δεν τον αποπαίρνει, όπως στο παρελθόν. Ο Ομέρ τηλεφωνεί στη Μελέκ και την ενημερώνει ότι την επόμενη μέρα θα κάνει την πρώτη χημειοθεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Μελέκ παίρνει, επιτέλους, ξανά στην αγκαλιά της το μικρό γιο της. Εκείνος που μεσολάβησε για να συμβεί αυτό, είναι ο Μιτχάτ, ο οποίος, προς μεγάλη έκπληξη τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της, τους ανακοινώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνουν μαζί τους στο αρχοντικό. Ο Μιτχάτ μαθαίνει για την ασθένεια της αδελφής του.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ