ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 34 - video (4)

Η Αρζού δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές που περνάει με τον Αχμέτ.
pic
14/05/2022 - 10:00
 
Η Ζεϊνέπ και ο Σινάν αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και παντρεύονται. Δεν προλαβαίνουν, όμως, να χαρούν το μήνα του μέλιτος, αφού ο δικηγόρος τούς ενημερώνει ότι το δικαστήριο αποδέχτηκε ως γνήσια τα έγγραφα που κατέθεσε η Σελένα και οι διαδικασίες για την κηδεμονία της Σουντέ προχωρούν ταχύτατα.
 
Ο Ερόλ, που δίνει κατάθεση στον Εμρέ, αρνείται ότι βοήθησε την Αρζού να φύγει από το νοσοκομείο, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται. Η Μουνεβέρ, από την άλλη, δεν εννοεί να καταλάβει ότι πρέπει να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τον Καντίρ από τη στιγμή που παντρεύτηκαν. Μάταια, η Ζεϊνέπ προσπαθεί να την πείσει ότι είναι λάθος αυτό που κάνει.
 
Στο κτήμα, μετά την είδηση ότι η Σελένα ξεκίνησε τη δικαστική διαδικασία για να διεκδικήσει την κηδεμονία της Σουντέ, επικρατεί πανικός. Ειδικά η Αϊσέ το έχει πάρει πολύ βαριά. Ο Σινάν, όμως, επιστρέφει, έχοντας να ανακοινώσει σε όλους μια ευχάριστη είδηση. Τα έχει όλα έτοιμα και την επόμενη μέρα παντρεύονται με τη Ζεϊνέπ! Παράλληλα, ο Αλπ ανακοινώνει στη Μελτέμ ότι την επόμενη μέρα θα τους επισκεφτούν οι γονείς του και οι δυο τους θα πρέπει να υποδυθούν το ευτυχισμένο ζευγάρι. Αν και καταζητούμενη, η Αρζού δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές που περνάει μαζί με τον Αχμέτ στο σπίτι του. Μέχρι τη στιγμή που του τηλεφωνεί η Ζεϊνέπ και του λέει ότι θα πρέπει να κρατήσει τα παιδιά για δύο μέρες. Εκείνος πανικοβάλλεται και η Αρζού για να τον καθησυχάσει του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να βγει από το δωμάτιο.
 
Η μέρα του γάμου φτάνει και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι. Αμέσως μετά την τελετή, ο Σινάν και η Ζεϊνέπ φεύγουν για το μήνα του μέλιτος, ενώ τα παιδιά πηγαίνουν στο σπίτι του Αχμέτ. Τα φαγητά που υπάρχουν στο τραπέζι θυμίζουν στην Ελίφ την Αρζού. Και δεν έχει άδικο, αφού εκείνη τα έχει ετοιμάσει όλα και, μάλιστα, με σκοπό να της ξυπνήσει μνήμες. Ο Αχμέτ τσακώνεται μαζί της, αλλά εκείνη μάλλον το απολαμβάνει. Μάλιστα, έχει το θράσος να πάει και στο δωμάτιο της μικρής όταν εκείνη κοιμάται και τη βλέπει η Σουντέ. Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ και ο Σινάν αναγκάζονται να επιστρέψουν νωρίτερα από το ταξίδι του μέλιτος, αφού ο Μπαχρί τούς ενημερώνει ότι το δικαστήριο αποδέχτηκε ως γνήσια τα έγγραφα που κατέθεσε η Σελένα. Η Σουντέ ρίχνει τη δεύτερη «βόμβα» όταν τους αποκαλύπτει ότι είδε την Αρζού στο σπίτι του Αχμέτ. Ο Σινάν και ο Εμρέ πηγαίνουν εκεί για να τη συλλάβουν. Τελικά, όμως, βρίσκονται κι αυτοί με χειροπέδες, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι έχει συμβεί.

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ