ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 07 - περίληψη

Η Χαζιράν αντιμέτωπη με τη μητέρα της.
pic
10/05/2022 - 14:44
 
Η Ιντίλ σκαρφίζεται ένα σατανικό κόλπο για να εμποδίσει τα εγκαίνια του ξενοδοχείου. Η Χαζιράν αντιμετωπίζει τη Ζεϊνέπ και ομολογεί καλά κρυμμένες αλήθειες... Η Χαζιράν και ο Ποϊράζ είναι έτοιμοι για τη συναυλία και τα εγκαίνια του ξενοδοχείου. Αυτό που μένει είναι να περάσει ο υπεύθυνος από τον δήμο προκειμένου να κάνει τον υγειονομικό έλεγχο και να τους δώσει την άδεια λειτουργίας. Όμως λογαριάζουν χωρίς τη δαιμόνια Ιντίλ, που αναγκάζει τον Σαντίκ να της μαζέψει σε ένα κουτί… ζωύφια, τα οποία σκοπεύει να ρίξει στον χώρο της κουζίνας!
 
 
Η Ιντίλ περιφέρεται στο ξενοδοχείο δήθεν ανέμελη με ένα κουτί στα χέρια. Ο Χακάν όμως υποψιάζεται ότι κάτι κρύβει. Εκείνη μπαίνει κρυφά στην κουζίνα και είναι έτοιμη να προχωρήσει στο… σαμποτάζ, όταν την πιάνει στα πράσα ο Χακάν. Η Ιντίλ πανικοβάλλεται και με δάκρυα στα μάτια τον παρακαλεί να μην την προδώσει. Ο Χακάν λυγίζει και της ζητά να φύγει, ώστε να ολοκληρώσει... ο ίδιος τη δουλειά! Όταν έρχεται ο υπάλληλος για τον έλεγχο, αρχικά δείχνει εντυπωσιασμένος, καθώς όλα... λαμποκοπούν από καθαριότητα. Ώσπου ανοίγει ένα ντουλάπι και βλέπει μπροστά του έντομα! Θυμωμένος, λέει πως δεν μπορεί να δώσει άδεια λειτουργίας και ο Ποϊράζ με τη Χαζιράν είναι σε απόγνωση…
 
Η Χαζιράν θυμάται ότι είδε την Ιντίλ να πετά στα σκουπίδια ένα κουτί και ότι της φάνηκε ύποπτη. Ψάχνει στον κάδο, βρίσκει το κουτί και σοκαρισμένη βλέπει πως είναι γεμάτο ζωύφια. Ξέρει βέβαια πως, αν την κατηγορήσει στον Ποϊράζ, εκείνος δεν πρόκειται να την πιστέψει, γιατί συμπαθεί πολύ την Ιντίλ. 
 
Σύντομα η Χαζιράν επιτίθεται στην Ιντίλ και της λέει ότι γνωρίζει πως έκανε τη… δολιοφθορά. Εκείνη, αμήχανη, αρνείται τα πάντα, αλλά η Χαζιράν δεν πείθεται. Της λέει ότι θα έπρεπε να ντρέπεται, γιατί τελικά δεν έκανε κακό μόνο σε εκείνη αλλά και στον Ποϊράζ… Η Ιντίλ αισθάνεται άσχημα και συνειδητοποιεί το λάθος της. Γεμάτη τύψεις, ζητά από τον πατέρα της να επιταχύνει τη διαδικασία επανελέγχου του ξενοδοχείου.
 
 
Η Χαζιράν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη μητέρα της και για πρώτη φορά αποφασίζει να της πει αλήθειες που είχε θάψει μέσα της για χρόνια. Η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη για τα ψέματα της κόρης της και απαιτεί μια συγγνώμη. Η Χαζιράν, από την άλλη, την κατηγορεί πως ήταν απούσα τόσα χρόνια. Ότι θρηνούσε τον χαμό του άντρα της και δεν «έβλεπε» καθόλου την κόρη της… Η Ζεϊνέπ ταράζεται και τη ρωτά γιατί δεν της μίλησε ποτέ για τα συναισθήματά της… 
 
Σύντομα γίνεται ο επανέλεγχος και η Χαζιράν πέφτει ενθουσιασμένη στην αγκαλιά του Ποϊράζ, καθώς επιτέλους πήραν την άδεια λειτουργίας. Οι δυο τους πηγαίνουν βόλτες στη φύση για να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες και έρχονται ακόμα πιο κοντά… Στο μεταξύ, ο διάσημος τραγουδιστής Μπουράι φτάνει στο νησί για τη συναυλία των εγκαινίων, όμως από μια αναποδιά ο κιθαρίστας του μπαίνει στο νοσοκομείο και έτσι αναζητά κάποιον να τον αντικαταστήσει…
 
Η μεγάλη βραδιά έρχεται και ο Μπουράι ανεβαίνει στη σκηνή. Τότε η Χαζιράν διαπιστώνει έκπληκτη ότι ο… Ποϊράζ θα είναι ο αντικαταστάτης του κιθαρίστα!
 
Η συναυλία ολοκληρώνεται με επιτυχία και η Χαζιράν επισκέπτεται τον Ποϊράζ και του δηλώνει εντυπωσιασμένη από την παρουσία του στη σκηνή. Όταν εκείνος φεύγει για λίγο από το σπίτι, η Χαζιράν πηγαίνει στο δωμάτιο της γιαγιάς του. Της ομολογεί όλα όσα έκανε εις βάρος του Ποϊράζ και ότι είναι γεμάτη τύψεις απέναντί του. Τότε όμως η γυναίκα ανοίγει τα μάτια της, ενώ λίγο αργότερα επιστρέφει και ο Ποϊράζ!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ