ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 6 - video (7)

Ο Ποϊράζ πιο πολύ απο ποτέ χρειάζεται κοντά του τη Χαζιράν.
pic
10/05/2022 - 10:00
 
Η Χαζιράν βρίσκεται σε δίλημμα μετά την επαγγελματική πρόταση του πρώην της, του Μπατού. Ο Ποϊράζ τής φέρεται ψυχρά, σαν να έχει ήδη λήξει η συνεργασία τους, και εκείνη θυμώνει: «Δεν έχω δεχτεί ακόμα την πρόταση. Αν όμως θες να φύγω, να μου το πεις». Ο Ποϊράζ τής απαντά ειρωνικά ότι δεν είναι… αναντικατάστατη. Έτσι, η Χαζιράν πεισμώνει και λέει στον Μπατού πως δέχεται την πρότασή του...

Στο μεταξύ, η Χαζιράν σκέφτεται τρόπους να ρίξει στάχτη στα μάτια της μητέρας της, της Ζεϊνέπ, ότι είναι διακοπές στα ελληνικά νησιά. Ανεβάζει λοιπόν στα social media ένα βιντεάκι με τον Γκιορκέμ να… χορεύει συρτάκι. Μόνο που στο φόντο φαίνεται η θεία της, η Σελμά! Η Ζεϊνέπ εξοργίζεται, αλλά δεν λέει τίποτα στην κόρη της.

Σύντομα η Χαζιράν ανακοινώνει σε όλους την απόφασή της να φύγει οριστικά. Το βράδυ οι φίλοι της οργανώνουν ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο στον κήπο του ξενοδοχείου, όπου έρχεται και ο δήμαρχος με την κόρη του, την Ιντίλ, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Η Χαζιράν τούς ευχαριστεί όλους και αποχωρεί νωρίς από το τραπέζι, γιατί αισθάνεται θλιμμένη.

Το επόμενο πρωί πηγαίνει να αποχαιρετήσει συγκινημένη τη γιαγιά του Ποϊράζ… Μέχρι την τελευταία στιγμή ελπίζει ότι ο νεαρός θα της ζητήσει να μείνει κοντά του, αλλά εκείνος δεν το κάνει και χαιρετούν ο ένας τον άλλον ψυχρά.

Στη συνέχεια η Χαζιράν λέει αντίο και στη Μελίσα, η οποία όμως την καθυστερεί με διάφορες δικαιολογίες για να χάσει το καράβι, ενώ έχει… συνωμοτήσει με τον Σαντίκ, που δήθεν μένει… από λάστιχο καθ’ οδόν. Βέβαια όσοι θέλουν να κρατήσουν τη Χαζιράν στο νησί δεν υπολογίζουν την Ιντίλ, που… κλέβει το τρίκυκλο ενός συγχωριανού και εμφανίζεται μπροστά στην έκπληκτη Χαζιράν λέγοντάς της ότι θα την πάει εκείνη στο λιμάνι! Πράγματι, φτάνουν έγκαιρα και η Χαζιράν επιβιβάζεται στο πλοίο.

Η Μελίσα ομολογεί δήθεν τυχαία στον Γκιορκέμ ότι η Χαζιράν τής φάνηκε θλιμμένη, σαν να καθυστερεί την αναχώρησή της γιατί δεν θέλει να φύγει. Ο Ποϊράζ την ακούει και ταράζεται… Φεύγει τρέχοντας για να την προλάβει. Λίγο πριν αναχωρήσει το πλοίο, της φωνάζει να κατέβει! Ενθουσιασμένη, η Χαζιράν κατεβαίνει άρον άρον από το καράβι. Τον ρωτά γιατί θέλει να μείνει και αυτός της λέει ότι... δεν ξέρει πώς να φερθεί στους πελάτες και τη χρειάζεται.
 
Όταν όμως η Ιντίλ μαθαίνει τι έγινε, ορκίζεται οργισμένη να βρει έναν τρόπο ώστε να εμποδίσει τα εγκαίνια του ξενοδοχείου! Σύντομα η Μελίσα και ο Αλπέρ βλέπουν τον Ποϊράζ και αρχίζουν τα… πειράγματα. Εκείνος όμως επιμένει πως χρειάζεται κοντά του τη Χαζιράν καθαρά για επαγγελματικούς λόγους…

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Απογοητευμένη, η Χαζιράν δέχεται την επαγγελματική πρόταση του πρώην της και ετοιμάζεται να φύγει από το νησί. Λίγο πριν από την αναχώρηση του πλοίου όμως ο Ποϊράζ τής ζητά να μείνει…. Ο Ποϊράζ λέει στην Χαζιράν ότι τη χρειάζεται.

Απογοητευμένη, η Χαζιράν δέχεται την επαγγελματική πρόταση του πρώην της και ετοιμάζεται να φύγει από το νησί. Λίγο πριν από την αναχώρηση του πλοίου όμως ο Ποϊράζ τής ζητά να μείνει…. Ο Ποϊράζ τρέχει να προλάβει την Χαζιράν πριν να ειναι αργά.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ