MELEK

MELEK 14 - video (6)

Η Μελέκ θα περάσει δύσκολες στιγμές στη συνέχεια και θέλει στήριξη.
pic
09/05/2022 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Ο Ομέρ και ο Μπασάκ επιβεβαιώνουν ότι η Μελέκ έχει καρκίνο και την αναγκάζουν για να ξεκινήσει θεραπεία. Το μόνο που τους ζητά εκείνη είναι να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το μυστικό της...
 
Ο θυμός της Καντριγέ δεν λέει να κοπάσει. Τώρα αρχίζει να κατηγορεί στον Μαχμούτ και την Ντεφνέ, φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση. Ο σύζυγός της της, από τη μία, καταλαβαίνει ότι είναι χάλια μετά την αποβολή, από την άλλη όμως, δεν μπορεί να ξεγράψει την αδελφή του και τα παιδιά της.
 
Μετά την αποκάλυψη του πραγματικού λόγου για τον οποίο δεν τη θέλει η οικογένειά της, η Ντεφνέ τα βάζει με τη μητέρα της. Τα λόγια που της λέει είναι πολύ σκληρά, εκείνο όμως που συγκλονίζει περισσότερο τη Μελέκ είναι όταν ακούει την κόρη της να την κατηγορεί πως, ενώ γνώριζε τι θα συμβεί, τους έβαλε σε αυτή τη διαδικασία. «Και να πεθαίνει κανείς, δεν βάζει σε τέτοια κόλαση τα παιδιά του», της φωνάζει κλαίγοντας. Η Μελέκ της ζητά συγγνώμη και της εξηγεί πως δεν είχε άλλη επιλογή. Την ίδια στιγμή, ο Μιτχάτ πηγαίνει στο αρχοντικό του Τζουμαλί και κάνει φασαρία στον Ομέρ. Οι δυο τους παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, ευτυχώς όμως φτάνει ο Χαλίλ και διώχνει τον Μιτχάτ.
 
Ο Τζουμαλί κάνει φασαρία στον εγγονό του, ο οποίος μάταια προσπαθεί να του εξηγήσει ότι πήγε στη Μελέκ, προκειμένου να της πει ότι το παιδί της είναι ακόμη στην Τουρκία. Τα βάζει όμως και με το γιο του, τονίζοντάς του ότι ξέρει τι κάνει πίσω από την πλάτη του. «Όσο βοηθάτε όλοι σας αυτή την ανεπρόκοπη, μου βγάζετε την ψυχή!», τους φωνάζει. Έξαλλος, ο Χαλίλ αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Μάταια, η μητέρα του προσπαθεί να τον σταματήσει. Εκείνος της ξεκαθαρίζει πως όσο ο πατέρας του έχει αυτό το μίσος θα μείνει μακριά τους. Η Ζουμρούτ είναι θυμωμένη με τον άντρα της. «Έτσι όπως κάνεις, θα διαλυθούμε», τον προειδοποιεί.
 
Ο Αλπάι περνάει τη νύχτα στο πάρκο με το μικρό. Η μόνη του ελπίδα είναι η Φουντά, η οποία όμως έχει κλειστό το κινητό της. Η Βιλντάν, από την άλλη, προσπαθεί να ηρεμήσει τον Ομέρ. «Αυτή η σκληρότητα, η αδικία του παππού με πληγώνει πλέον», της εξηγεί εκείνος, αποκαλύπτοντάς της παράλληλα ότι τη μέρα που ο Αλπάι άρπαξε το μικρό ήταν μαζί με την Ντεφνέ στο πάρκο. Τη Βιλντάν την πιάνει πανικός. Δεν θέλει ούτε να σκέφτεται τι θα συμβεί αν το μάθει ο παππούς του. «Είναι πιο σημαντική η φιλία σου από την ηρεμία του σπιτιού;», τον ρωτά και τον συμβουλεύει να μην ξανασυναντηθεί μαζί της. «Κανείς δεν θα μου λέει με ποιον θα συναντιέμαι και με ποιον όχι», της απαντά εκείνος.
 
Το επόμενο πρωί, ο Αλπάι βρίσκει επιτέλους τη Φουντά και κανονίζουν να συναντηθούν, ενώ ο Τζουμαλί πιάνει τον Μιτχάτ. «Δεν είπα λέξη στον πατέρα σου για χθες το βράδυ, σώπασα. Κι εσύ σταμάτα να βγάζεις τα νύχια σου σε μένα», τον προειδοποιεί. Στο μεταξύ, η Μελέκ βγαίνει μαζί με τα παιδιά της στους δρόμους για να ψάξουν το μικρό Σεγίτ Αλί. Ο πατέρας της τη βλέπει και στενοχωριέται. Έτσι, τηλεφωνεί στον Χαφίζ και του ζητά να την καλέσει στο εργαστήριο, προκειμένου να ξεχαστεί λίγο. Λίγο αργότερα, εκείνη βρίσκεται εκεί και δείχνει την τέχνη της στον Κερέμ και την Ντεφνέ, ενώ γνωρίζει τα παιδιά της και με τον Χαλίλ. Παράλληλα, ο Αλπάι και η Φουντά πηγαίνουν σε έναν μεσίτη και νοικιάζουν σπίτι στο όνομά της.
 
Ο Ομέρ μαθαίνει από τον υπεύθυνο του νοσοκομείου ότι η Μελέκ έχει καρκίνο στους λεμφαδένες κι αναλαμβάνει να τη βρει και να την πάει εκεί για εξετάσεις, προκειμένου να ξεκινήσει αμέσως θεραπεία. Εκείνη, βέβαια, προσπαθεί να το αποφύγει, όταν της τηλεφωνεί. Έτσι, εκείνος αναγκάζεται να την εκβιάσει για να την πείσει. «Αν δεν έρθεις στο νοσοκομείο, θα έρθω εγώ στο σπίτι σου!», της λέει. Λίγο αργότερα, εκείνη κάνει μαγνητική, έχοντας στο πλευρό της την Μπασάκ και τον Ομέρ. Ο γιατρός της εξηγεί πως πρέπει να ξεκινήσει αμέσως αγωγή και χημειοθεραπείες. Μόλις μένουν μόνοι τους, ζητά να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το μυστικό της.
 
Ο Ομέρ και η Μπασάκ επιμένουν ότι πρέπει να το μάθει η οικογένειά της, καθώς θα περάσει δύσκολες στιγμές και είναι καλό να τους έχει στο πλευρό της. «Δεν θέλω οι ελπίδες, τα όνειρα των παιδιών μου να χαθούν και να διαλυθούν», τους εξηγεί εκείνη. Παράλληλα, τους αποκαλύπτει πως γνώριζε για την ασθένειά της κι ο λόγος που επέτρεψε στην Τουρκία ήταν γιατί ήθελε να εμπιστευτεί τα παιδιά της στον πατέρα της. Όταν τη ρωτούν γιατί δεν το λέει τουλάχιστον σε εκείνον, τους απαντά: «Δεν θέλω να με συγχωρήσει επειδή θα πεθάνω. Θέλω να με συγχωρήσει επειδή θα ξέρει ότι στ’ αλήθεια μετάνιωσα».
 
Ο Μιτχάτ ειρωνεύεται πάλι τον πατέρα του. «Εγώ σας μεγάλωσα χωρίς να σας ξεχωρίζω. Δεν είσαι εσύ αυτός που θα κρίνει πώς είμαι σαν πατέρας. Ποιον θα αγκαλιάσω, με ποιον θα θυμώσω, εγώ το ξέρω!», του φωνάζει έξαλλος ο Σεγίτ Αλί. Όπως αποδεικνύεται όμως, άλλο είναι το πρόβλημα του Μιτχάτ και όχι η Μελέκ. Θεωρεί ότι ο πατέρας του δεν τον αγάπησε ποτέ επειδή η μητέρα του πέθανε πάνω στη γέννα και θεωρεί αυτόν υπεύθυνο. Την ίδια ώρα, η Μελέκ πηγαίνει στο φαρμακείο της Σεϊράν, να πάρει τα φάρμακά της, χωρίς να γνωρίζει βέβαια ότι είναι γνωστή του αδελφού της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ο Ομέρ και ο Μπασάκ επιβεβαιώνουν ότι η Μελέκ έχει καρκίνο και την αναγκάζουν για να ξεκινήσει θεραπεία. Το μόνο που τους ζητά εκείνη είναι να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το μυστικό της... Ο Ομέρ και ο Μπασάκ αναγκάζουν την Μελέκ να ξεκινήσει θεραπεία.

Ο Ομέρ και ο Μπασάκ επιβεβαιώνουν ότι η Μελέκ έχει καρκίνο και την αναγκάζουν για να ξεκινήσει θεραπεία. Το μόνο που τους ζητά εκείνη είναι να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το μυστικό της... Ο Ομέρ μαθαίνει ότι η Μελέκ έχει καρκίνο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ