ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 33 - video (7)

Η Σελένα έχει αποφασίσει να διεκδικήσει την επιμέλεια της Σουντέ.
pic
10/05/2022 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Στο κτήμα στήνεται τρικούβερτο γλέντι για το γάμο του Εμρέ με τη Φούλια και της Μουνεβέρ με τον Καντίρ. Η χαρά δεν κρατάει για πολύ, αφού εμφανίζεται από το πουθενά μια ξαδέλφη της Σουντέ κι απειλεί τη Ζεϊνέπ και τον Σινάν ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία της...
 
Η Μουνεβέρ έχει εγκατασταθεί πια στο σπίτι του Καντίρ και προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τα παιδιά του. Ξεκινάει από την κόρη του, η οποία έχει εξελιχθεί σε σούπερ νοικοκυρά. Παράλληλα, η νέα ιδιοκτήτρια του σπιτιού της λαμβάνει ένα σημείωμα και την πιάνει πανικός…
 
Η Μελτέμ έχει αρχίσει να απολαμβάνει τη ζωή ως πληρωμένη σύντροφος του Αλπ, αφού εκείνος της προσφέρει όλα όσα είχε ονειρευτεί. Ο Καντίρ ανοίγει μαγαζί στο γιο του, ελπίζοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Εκείνος του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να τον ντροπιάσει ξανά. Η μέρα του διπλού γάμου φτάνει και στο κτήμα στήνεται τρικούβερτο γλέντι. Η έκπληξη, μάλιστα, του Καντίρ στη Μουνεβέρ την αφήνει άφωνη. Έχει αγοράσει το παλιό της σπίτι και της το προσφέρει ως δώρο γάμου. Αυτό που αναρωτιούνται βέβαια όλοι είναι πώς κατάφερε να πείσει τη νέα ιδιοκτήτρια να του το πουλήσει.
 
Η πρώτη νύχτα γάμου ωστόσο αποδεικνύεται επεισοδιακή για το ζευγάρι, αφού η Μουνεβέρ αρνείται να κοιμηθεί με τον Καντίρ και του ζητά να πάει αυτός στο σπίτι του κι εκείνη να μείνει στο δικό της. Και στο κτήμα, όμως, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, αφού εμφανίζεται από το πουθενά μια ξαδέλφη της Σουντέ, η οποία είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την κηδεμονία της...
 
Ο Αχμέτ μαθαίνει ότι ο Αλπ παρουσιάζεται σε όλους ως πατέρας του παιδιού της Μελτέμ και της κάνει φασαρία. Την προειδοποιεί, μάλιστα, ότι θα κάνει τεστ πατρότητας. Παράλληλα, ο Εμρέ μαθαίνει ότι η Αρζού επέστρεψε στην ενεργό δράση κι ενημερώνει τον Σινάν. Εκείνη καταφέρνει να ξεφύγει στην έφοδο που κάνουν κι έτσι βρίσκεται και πάλι καταζητούμενη. Πηγαίνει στο σπίτι του Αχμέτ και του ζητά να την κρύψει.
 
Εκείνος αρχικά προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στο νοσοκομείο, όταν όμως συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση δέχεται να τη βοηθήσει. Η Σελένα πηγαίνει στο κτήμα και λέει στη Σουντέ ότι είναι ξαδέλφη της. Η Ζεϊνέπ και ο Σινάν την καλούν μέσα για να μιλήσουν. Εκείνη τους ενημερώνει ότι έχει όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συγγένεια της με το μικρό κορίτσι, όπως και ότι έχει προσλάβει έναν από τους καλύτερους δικηγόρους της χώρας, προκειμένου να διεκδικήσει την επιμέλεια και φυσικά την περιουσία της.
 
Η Σελένα έχει αποφασίσει να διεκδικήσει την επιμέλεια της Σουντέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Στο κτήμα στήνεται τρικούβερτο γλέντι για το γάμο του Εμρέ με τη Φούλια και της Μουνεβέρ με τον Καντίρ. Η χαρά δεν κρατάει για πολύ, αφού εμφανίζεται από το πουθενά μια ξαδέλφη της Σουντέ κι απειλεί τη Ζεϊνέπ και τον Σινάν ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία της... Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι του Αχμέτ και του ζητά να την κρύψει.

Στο κτήμα στήνεται τρικούβερτο γλέντι για το γάμο του Εμρέ με τη Φούλια και της Μουνεβέρ με τον Καντίρ. Η χαρά δεν κρατάει για πολύ, αφού εμφανίζεται από το πουθενά μια ξαδέλφη της Σουντέ κι απειλεί τη Ζεϊνέπ και τον Σινάν ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία της... Ο Αχμέτ μαθαίνει ότι ο Αλπ παρουσιάζεται ως πατέρας του παιδιού της Μελτέμ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ