ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 05 - περίληψη

Η Χαζιράν ειναι σε πολύ μεγάλο δίλημμα.
pic
27/04/2022 - 10:00
  
Ο πρώην της Χαζιράν την αιφνιδιάζει με μια πρόταση συνεργασίας που δείχνει ιδανική και η κοπέλα μπαίνει σε δίλημμα, απογοητεύοντας τον Ποϊράζ. O Ποϊράζ αγκαλιάζει τη Χαζιράν και της υπόσχεται να τη στηρίξει. Ενώ όμως είναι έτοιμοι να φιληθούν, τους βλέπει οργισμένη η Ιντίλ. Τρέπεται σε φυγή, αλλά κάνει θόρυβο και εκείνοι ταράζονται. Σύντομα όμως η Ιντίλ «ξεσκεπάζει» τη Χαζιράν και τον Χακάν μπροστά σε όλους: «Εσείς γνωρίζεστε από παλιά; Γιατί το κρύψατε;».
 
Και αιτιολογεί τις υποψίες της, λέγοντας ότι αφηγήθηκαν και οι δύο την ίδια ιστορία από έναν επεισοδιακό αρραβώνα. Ο Χακάν ωστόσο το παίζει έκπληκτος και φυσικά ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τη Χαζιραν. Ο Ποϊράζ πάντως θυμώνει με την Ιντίλ, η οποία αργότερα αναγκάζεται να του ζητήσει συγγνώμη. Η Ιντίλ όμως δεν καταθέτει τα όπλα. Παρακαλεί τον πατέρα της, που είναι ο δήμαρχος του νησιού, να βρει έναν τρόπο να διώξει τη Χαζιράν από το νησί. Εκείνος αρνείται.
Στο μεταξύ, ο μικρός αδελφός της Μπιριτζίκ, ο Ατές, έρχεται στο νησί και εκείνη δυσαρεστείται, γιατί αισθάνεται ότι θα κάνει την… μπέιμπι σίτερ στις διακοπές της. 
 
Ο Ποϊράζ και η Χαζιράν συνεχίζουν να κοντράρονται με κάθε ευκαιρία. Κάποια στιγμή ο Ποϊράζ… κλέβει τη Χαζιράν με το σκάφος του και την πηγαίνει σε μια ερημική παραλία, για να της αποδείξει ότι δεν θα αντέξει ούτε μία μέρα μακριά από την τεχνολογία! Όποιος χάσει το στοίχημα θα ομολογήσει στον άλλον το μεγαλύτερό του μυστικό... Η Χαζιράν πεισμώνει. Στην παραλία βέβαια συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα, ενώ η Χαζιράν μαθαίνει ακόμα και να… ψαρεύει. Τελικά αποκοιμιούνται κάτω από τα αστέρια… Η Ιντίλ, από την άλλη, έχει καταλάβει ότι η Νεχίρ θέλει οπωσδήποτε να δει ζευγάρι την ξαδέλφη της με τον Ποϊράζ και την απειλεί να μην ανακατεύεται.
 
Όταν το νεαρό κορίτσι αποκαλύπτει τις απειλές της Ιντίλ στη μητέρα της, εκείνη την αμφισβητεί, γιατί η Ιντίλ έχει το προσωπείο του «καλού κοριτσιο»ύ στο νησί. Θυμωμένη, λοιπόν, εξαφανίζεται. Το ίδιο όμως κάνει και ο Ατές, που δεν αντέχει άλλο την αδελφή του. Τρομοκρατημένες, οι Μπιριτζίκ και η Σελμά τούς ψάχνουν παντού και τελικά τους εντοπίζουν σε ένα ερημικό σημείο αργά το βράδυ, όπου έχουν γνωριστεί επεισοδιακά… Το επόμενο πρωί ο Ποϊράζ και η Χαζιράν επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους.
 
Η Χαζιράν όμως δέχεται ένα αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα από τον πρώην της, τον Μπατού, που της προτείνει μια πολύ καλή δουλειά στην εταιρία όπου εργάζεται. Η Χαζιράν αιφνιδιάζεται και μιλάει στον Ποϊράζ για την πρόταση συνεργασίας, που μοιάζει ιδανική. Απογοητευμένος εκείνος, της λέει ψυχρά να μη σκέφτεται το ξενοδοχείο και να πει αμέσως το ναι. Η Χαζιράν ξαφνιάζεται. Μπαίνει όμως σε δίλημμα… Από τη μία η δουλειά που της πρόσφερε ο Μπατού δείχνει ιδανική, από την άλλη όμως νιώθει υποχρεωμένη απέναντι στον Ποϊράζ, ενώ παραδέχεται ότι έχει αρχίσει να τον… συνηθίζει. Εξοργίζεται ωστόσο όταν η Μπιριτζίκ παραδέχεται πως εκείνη επικοινώνησε κρυφά με τον Μπατού, για να τον παρακαλέσει να της βρει δουλειά. Ο Ποϊράζ πάντως, θλιμμένος, πιστεύει ότι η Χαζιράν σύντομα θα φύγει ξανά από το νησί.
 
Αν και ζήτησε συγγνώμη από τον Ποϊράζ, η Ιντίλ δείχνει ανοιχτά τις προθέσεις της στη Χαζιράν. Της λέει ότι ποτέ δεν πίστεψε τις δικαιολογίες του Χακάν και είναι σίγουρη ότι οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά και πως κάτι σκαρώνουν. Η Χαζιράν «στριμώχνεται» για τα καλά. Καταλαβαίνει ότι η Ιντίλ δεν θα σταματήσει ώσπου να την «ξεσκεπάσει»…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO