ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) 32 - περίληψη

Η Ζεινέπ στηρίζει Σινάν και Μουνεβέρ.
pic
27/04/2022 - 10:00
 
Το γεγονός ότι ο Σινάν πούλησε το σπίτι έχει κοστίσει πολύ στη Μουνεβέρ. Κι ενώ η Ζεϊνέπ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να της φτιάξει τη διάθεση, η Φούλια αποφασίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή της νέας ιδιοκτήτριας, ώστε να αναγκαστεί να τους το ξαναπουλήσει.
 
Ο Σινάν αισθάνεται πολύ άσχημα, βλέποντας την αδελφή του σε αυτή την κατάσταση. Δεν μετανιώνει όμως για την απόφασή του, αφού ήταν ο μόνος τρόπος για να έχει και πάλι κοντά του τις δύο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του. Η Ζεϊνέπ, από την άλλη, τους προτείνει να μείνουν σπίτι της, ενώ δίνει και το πράσινο φως στον Σινάν για να συνεχίσουν κανονικά τη σχέση τους.
 
 
Η Αρζού, που, όπως αποδεικνύεται, γνωρίζει ότι ο Ερόλ έχει βάλει κάμερα στο δωμάτιό της, είναι αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί την αδυναμία που της έχει, προκειμένου να κάνει τη δουλειά της. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο σπίτι του Αχμέτ για να πάρει τα παιδιά. Οι δυο τους μετά από πολύ καιρό έχουν μια ωραία συζήτηση κι εκείνη, φυσικά, δεν χάνει την ευκαιρία να του τονίσει ότι είναι μεγάλο λάθος που ασχολείται με την Αρζού. «Τελείωσε αυτή η ιστορία για μένα.
 
Δεν θέλω άλλα μπλεξίματα», τη διαβεβαιώνει εκείνος. Κάτι βέβαια που δεν ισχύει, αφού την επόμενη κιόλας μέρα πηγαίνει στον άνθρωπο από τον οποίο ζήτησε να του βρει πληροφορίες για τον Ερόλ, ο οποίος τον ενημερώνει ότι οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά. Παράλληλα, ο Καντίρ πηγαίνει στη νέα ιδιοκτήτρια του σπιτιού της Μουνεβέρ και τη χιλιοπαρακαλεί να του το πουλήσει, προκειμένου να μη βλέπει την αγαπημένη του στενοχωρημένη. Η προσπάθειά του πέφτει στο κενό, αφού εκείνη ούτε να το σκεφτεί δεν θέλει.
 
Η Μελτέμ υπογράφει το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Αλπ, ενώ η Αρζού αρχίζει και πάλι τη «δουλειά» με τη βοήθεια του Ερόλ. Λίγες μέρες μετά, όλοι έχουν πάει στο σπίτι της Μουνεβέρ και του Σινάν, προκειμένου να μαζέψουν τα πράγματά τους για να τα μεταφέρουν σε μια αποθήκη. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι η Φούλια έχει άλλα σχέδια. Ήδη έχει αρχίσει να κάνει τη ζωή της νέας ιδιοκτήτριας δύσκολη, καταστρέφοντας ακόμη και τα λάστιχα του αυτοκινήτου της. Εκείνη στην αρχή νομίζει ότι πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται βρίσκεται ο Καντίρ, αλλά, όταν αποδεικνύεται ότι αυτός είναι αθώος, αρχίζει να υποψιάζεται τον Σινάν.
 
Έτσι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ζητά να γίνει έρευνα. Ο διοικητής ειδοποιεί τον Εμρέ, αφού ντρέπεται να το πει στον ίδιο. Όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο άγνωστος άντρας με τη μηχανή που τα κάνει όλα αυτά, αλλά κανενός το μυαλό δεν πάει στη Φούλια. Στο μεταξύ, ο Αχμέτ πηγαίνει στο νοσοκομείο, δεν βρίσκει την Αρζού και νομίζει ότι την έχουν απαγάγει.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO