ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 3 - video (7)

Η Μπιριτζίκ  κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του Αλπέρ.
pic
19/04/2022 - 10:00
 
Ενώ πλησιάζει ο αρραβώνας της φίλης της, η Χαζιράν έρχεται αντιμέτωπη με μια σειρά από αναποδιές. Με αποκορύφωμα την εμφάνιση του συναδέλφου της, του Χακάν, για τον οποίο μαθαίνει σοκαρισμένη ότι είναι παιδικός φίλος του Ποϊράζ.
  
Η Ιντίλ προτείνει στον Ποϊράζ να τον «καλύψει» οικονομικά ο πατέρας της και η Χαζιράν πιστεύει απογοητευμένη ότι η συνεργασία τους έληξε. Όταν αργότερα της ομολογεί ότι δεν δέχτηκε την προσφορά της κόρης του δημάρχου, εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του ενθουσιασμένη.
  
Αργά το βράδυ διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει ντελίβερι στο νησί και, επειδή το ψυγείο της είναι άδειο, αναγκάζεται να χτυπήσει την πόρτα του Ποϊράζ για να ζητήσει οτιδήποτε… φαγώσιμο. Τελικά καταλήγει στη βεράντα του, με εκείνον να της μαγειρεύει μια ομελέτα με βιολογικά υλικά. Η Χαζιράν αιφνιδιάζεται, γιατί διαπιστώνει ότι έχουν το ίδιο αγαπημένο βιβλίο. Ίσως τελικά να έχουν περισσότερα κοινά από όσα αρχικά φανταζόταν...  Για να τον ευχαριστήσει, το επόμενο πρωί τού χαρίζει μια ονειροπαγίδα που έφτιαξε μόνη της, για να «αιχμαλωτίζει» τα κακά όνειρα της γιαγιάς του. Στο μεταξύ, η Νεχίρ σχεδιάζει να φέρει κοντά το ζευγάρι και τους κλείνει ραντεβού στα… τυφλά στο αρχαίο θέατρο, με μια ψεύτικη αφορμή.
 
Ο Ποϊράζ και η Χαζιράν συναντιούνται και αρχικά είναι μπερδεμένοι, γρήγορα όμως καταλήγουν για μια ακόμα φορά να τσακωθούν. Θυμωμένη, η Χαζιράν λέει στην ξαδέλφη της να μην ανακατευτεί ξανά, γιατί κατάλαβε πως της… πέρασε ο ενθουσιασμός για τον Ποϊράζ. Την ίδια στιγμή, ο χρόνος πιέζει αφόρητα τη Χαζιράν. Η φίλη της της οποίας έχει αναλάβει τον αρραβώνα τής ζητά να της στείλει φωτογραφίες με όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Πανικόβλητη εκείνη, τα «μπαλώνει» με ψέματα. Με πολλή δουλειά αργά τη νύχτα, καταφέρνει να στήσει πρόχειρα στην πλατφόρμα το ξύλινο πλαίσιο που έχει στολίσει με πολλά λουλούδια, για να το φωτογραφίσει. Όμως τα φωτάκια δεν ανάβουν, ενώ σύντομα όλο το κατασκεύασμα... καταρρέει.
 
Η Χαζιράν είναι σε απόγνωση και προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση, όμως αποκοιμιέται στην παραλία. Εκεί τη βρίσκει ο Ποϊράζ και επιδιορθώνει τη ζημιά. Μόλις ξυπνά, η Χαζιράν βλέπει ενθουσιασμένη το κατασκεύασμα. Για πρώτη φορά αισθάνεται αισιόδοξη. Σύντομα όμως... προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα, καθώς μπροστά της εμφανίζεται ο Χακάν. Η Χαζιράν παθαίνει σοκ, γιατί πιστεύει πως ο συνάδελφός της θα την «καρφώσει», αλλά εκείνος κάνει πως δεν γνωρίζονται. Η κοπέλα φεύγει άρον άρον και το επόμενο πρωί αποφεύγει τον Ποϊράζ, γιατί πιστεύει πως τα έμαθε όλα…
Τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ξέρει τίποτα.
 
Αργότερα όμως η Χαζιράν έρχεται τετ α τετ με τον Χακάν και εκείνος τη «στριμώχνει» για τα καλά. Της λέει ότι πρέπει να… φοβάται την αντίδραση του Ποϊράζ αν μάθει την αλήθεια, απειλώντας την έμμεσα. Η Χαζιράν απαντά ότι εκείνος πρόδωσε τον παιδικό του φίλο για να πάρει μπόνους, ενώ η ίδια εξαπατήθηκε και τουλάχιστον προσπαθεί να επανορθώσει. «Αν μαθευτεί η αλήθεια, δεν θα μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια ούτε τον Ποϊράζ ούτε κανέναν άλλον εδώ στο νησί» λέει με θάρρος στον αμήχανο Χακάν, που έχει κάθε λόγο να κρατήσει κλειστό το στόμα του. Προς το παρόν τουλάχιστον...
 
Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο νησί, η Μπιριτζίκ έβαλε στο... μάτι τον Αλπέρ. Εξομολογείται στη Χαζιράν ότι πολύ θα ήθελε να ζήσει μαζί του ένα καλοκαιρινό love story, χωρίς φυσικά να τον βλέπει στα… σοβαρά. Για κακή της τύχη, όμως, ο Αλπέρ την ακούει και αποφασίζει να της δώσει ένα μάθημα. Ενώ εκείνη λοιπόν κάνει ό,τι μπορεί για να του τραβήξει την προσοχή, o νεαρός το παίζει αδιάφορος και την απογοητεύει, γιατί θεωρούσε πως του άρεσε.
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ενώ πλησιάζει ο αρραβώνας της φίλης της, η Χαζιράν έρχεται αντιμέτωπη με μια σειρά από αναποδιές. Με αποκορύφωμα την εμφάνιση του συναδέλφου της, του Χακάν, για τον οποίο μαθαίνει σοκαρισμένη ότι είναι παιδικός φίλος του Ποϊράζ. Η Μπιριτζίκ εχει βάλει στο μάτι τον Αλπέρ.

Ενώ πλησιάζει ο αρραβώνας της φίλης της, η Χαζιράν έρχεται αντιμέτωπη με μια σειρά από αναποδιές. Με αποκορύφωμα την εμφάνιση του συναδέλφου της, του Χακάν, για τον οποίο μαθαίνει σοκαρισμένη ότι είναι παιδικός φίλος του Ποϊράζ. Χαζιράν: «Αν μαθευτεί η αλήθεια, δεν θα μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια ούτε τον Ποϊράζ»

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ