MELEK

MELEK 11 - video (6)

Ο Σεγίτ Αλί προτείνει στον Μαχμούτ να πάει στο Βερολίνο για να βρει το μικρό.
pic
18/04/2022 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Ενώ όλοι -και πολύ περισσότερο η Ντεφνέ- είναι αναστατωμένοι στο αρχοντικό για την αρπαγή του μικρού Σεγίτ Αλί από τον πατέρα του, το μίσος θολώνει το μυαλό της Καντριγέ, η οποία αποφασίζει να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη Μελέκ, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με όλη την οικογένειά της...
  
Η Μελέκ είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και ο πατέρας της, που είχε αρχίσει να δένεται με το μικρό εγγονό του. Η Καντριγέ, από την άλλη, συνεχίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Μαχμούτ, ο οποίος υπομένει στωικά όλες τις παραξενιές της.
 
Ενώ όλοι αναρωτιούνται πώς ο Αλπάι κατάφερε να μάθει πού βρίσκονται τα δύο αδέλφια, προκειμένου να προχωρήσει στην απαγωγή του μικρού, η Ουζνιλέ καταλαβαίνει ότι αυτή την πληροφορία του την έδωσε η Καντριγέ. Όταν τη ρωτά, βέβαια, εκείνη αρνείται τα πάντα και της ζητά να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Η Ντεφνέ είναι απαρηγόρητη, καθώς νιώθει ότι ήταν ανίκανη να προστατέψει το μικρό αδελφό της και ζητά συγγνώμη από τη μητέρα της. Την ίδια στιγμή, ο Χαλίλ εκμυστηρεύεται στο φίλο του ότι δεν αντέχει να βλέπει τόσο λυπημένη και πληγωμένη τη Μελέκ.
 
Πάνω στην κουβέντα φτάνει και ο Ομέρ, ο οποίος τους ενημερώνει ότι ο Αλπάι απήγαγε το γιο του. Όταν μάλιστα τους αποκαλύπτει ότι ήταν μαζί με την Ντεφνέ και το μικρό στο περιστατικό, ο θείος του τον συμβουλεύει να ακούσει τη Μελέκ και να μείνει μακριά από την κόρη της. Παράλληλα, η Ουζνιλέ πηγαίνει και πάλι φαγητό και καθαρά ρούχα στον Μιτχάτ, που συνεχίζει να μένει στο μαγαζί. Η συμπεριφορά του την κάνει να πιστεύει ότι κι αυτός ενδιαφέρεται για εκείνη. Στην πραγματικότητα όμως, εκείνος δεν έχει μάτια παρά μόνο για τη Σεϊράν. Οι ώρες περνούν αργά στο αρχοντικό για τον Σεγίτ Αλί, που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τον εγγονό του. Μετά από πολλά χρόνια μάλιστα, αποφασίζει να πιάσει και πάλι τα εργαλεία του, προκειμένου να φτιάξει μια σβούρα για να του τη δώσει όταν γυρίσει.
 
Η Μελέκ αποφασίζει να πάει στο Βερολίνο για να βρει το γιο της και να τον φέρει πίσω. Την ώρα που φεύγει από το αρχοντικό, πέφτει πάνω στον πατέρα της. «Σου εμπιστεύομαι τα παιδιά μου», του λέει και του αποκαλύπτει τα σχέδιά της. Εκείνος της ζητά να μην το κάνει, αφού ο Αλπάι έχει στα χέρια του το χαρτί της επιμέλειας των παιδιών και δεν θα καταφέρει τίποτα. Το ίδιο τη συμβουλεύει λίγο αργότερα και η θεία της, ζητώντας της να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να βρουν μια λύση. Παράλληλα, ο Χαλίλ πηγαίνει στον Ιχσάν και του ζητά να επισπεύσει τις δικαστικές διαδικασίες.
 
Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Αλπάι με το γιο του βρίσκονται στην Τουρκία και όχι στο Βερολίνο. Κι αυτό γιατί λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο, του τηλεφώνησε η Φουντά και τον ενημέρωσε ότι του έχουν κάνει καταγγελία από την ομάδα του Κερέμ και είναι καταζητούμενος στη Γερμανία. Μετά από αυτή την εξέλιξη φοβήθηκε να επιστρέψει. Έτσι, της αποκάλυψε πού έχει κρυμμένα τα χρήματα και της ζήτησε να τα πάρει και να πάει να τον βρει στην Τουρκία. Την ίδια στιγμή, ο Σεγίτ Αλί προτείνει στον Μαχμούτ να πάει αυτός στο Βερολίνο για να βρει το μικρό. Εκείνος αρνείται, αφού ξέρει πως, αν κάνει κάτι τέτοιο, θα βρει τον μπελά του από την Καντριγέ.
 
Προς μεγάλη του έκπληξη, λίγο αργότερα, τον πιάνει ο Χαλίλ και τον ρωτά αν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει. Ο Μιτχάτ το ακούει και του επιτίθεται. «Εμείς δεν ξεχνάμε τι σου έκανε, ούτε τι μας έκανε. Δεν στηρίζουμε τη Μελέκ. Εσύ εξακολουθείς να προσπαθείς να τη βοηθήσεις. Με ποιου το μέρος είσαι;», τον ρωτά. «Δεν είμαι με κανενός το μέρος. Έχω φιλότιμο. Είμαι με τη συνείδησή μου και με την ανθρωπιά», του απαντά εκείνος.
 
Ο Μιτχάτ αποκαλύπτει στον πατέρα του ότι ήταν ο Τζουμαλί αυτός που ζήτησε να διώξουν τη Μελέκ από το νοσοκομείο. Εκείνος αποφασίζει να πάει να του μιλήσει. «Δεν ωφελεί κανέναν να συντηρούμε αυτή την κατάσταση. Ό,τι έγινε, έγινε. Ο καθένας πια να κοιτάει τη δουλειά του», του ξεκαθαρίζει. Η Μελέκ, από την άλλη, πηγαίνει στον Ιχσάν, ο οποίος της εξηγεί ότι πρώτα πρέπει να αποδείξουν ότι το διαζύγιο και το χαρτί της επιμέλειας δεν είναι έγκυρα και της ζητά να είναι δυνατή και υπομονετική.
 
Παράλληλα, ο Ομέρ, που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Ντεφνέ, αποφασίζει να πάει στο αρχοντικό για να της μιλήσει. Πέφτει, όμως πάνω στον Κερέμ και δεν αργεί να φουντώσει ο καβγάς. «Ο αδελφός μου βρίσκεται στη Γερμανία εξαιτίας σας! Θα μείνεις μακριά από την Ντεφνέ, αλλιώς θα σε σκοτώσω!», του φωνάζει. Λίγο αργότερα, ανακοινώνει στην αδελφή του ότι αποφάσισε να πάει αυτός στη Γερμανία για να βρει το μικρό. Της ζητά, μάλιστα, να μην πει τίποτα στη μητέρα τους μέχρι να μπει στο αεροπλάνο. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Χαλίλ έχει ήδη μάθει από ένα φίλο του ότι ο Αλπάι και ο μικρός δεν μπήκαν ποτέ στο αεροπλάνο και βρίσκονται ακόμη στην Τουρκία.
 
Η Καντριγέ κρυφακούει τη συζήτηση της Νεφισέ και του Σεγίτ Αλί και καταλαβαίνει ότι ο πεθερός της έχει συγχωρήσει την κόρη του. Καθώς κατεβαίνει από τις σκάλες, σκοντάφτει, πέφτει και καταλαβαίνει ότι έχασε το μωρό. Εκείνη την ώρα μπαίνει στο αρχοντικό φωνάζοντας ο Μιτχάτ. Η Μελέκ κατεβαίνει τρέχοντας τη σκάλα, για να δει τι συμβαίνει. Το θολωμένο από το μίσος μυαλό της Καντριγέ την οδηγεί σε μια ακραία απόφαση. Μπαίνει μπροστά στη Μελέκ για να φανεί ότι αυτή την έριξε από τη σκάλα και εξαιτίας της έχασε το μωρό. Έτσι, θα τη φέρει αντιμέτωπη με όλους. Μόνο που η Ουζνιλέ γνωρίζει ήδη την αλήθεια. Θα κρατήσει, άραγε, το στόμα της κλειστό;
 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ενώ όλοι -και πολύ περισσότερο η Ντεφνέ- είναι αναστατωμένοι στο αρχοντικό για την αρπαγή του μικρού Σεγίτ Αλί από τον πατέρα του, το μίσος θολώνει το μυαλό της Καντριγέ, η οποία αποφασίζει να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη Μελέκ, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με όλη την οικογένειά της... Ο Σεγίτ Αλί έχει συγχωρήσει την κόρη του.

Ενώ όλοι -και πολύ περισσότερο η Ντεφνέ- είναι αναστατωμένοι στο αρχοντικό για την αρπαγή του μικρού Σεγίτ Αλί από τον πατέρα του, το μίσος θολώνει το μυαλό της Καντριγέ, η οποία αποφασίζει να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη Μελέκ, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με όλη την οικογένειά της... Ο Αλπάι με το γιο του βρίσκονται στην Τουρκία και όχι στο Βερολίνο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ