ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 02 - περίληψη

Xαζιράν - Ποϊράζ μια συνεργασία μετ’ εμποδίων.
pic
06/04/2022 - 10:00
Η Χαζιράν προσπαθεί να υποβαθμίσει το φιλί που αντάλλαξε με τον Ποϊράζ, ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, η οποία βέβαια από την αρχή έχει πολλά προβλήματα, αφού δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα. Τα κουτσομπολιά στο νησί φουντώνουν, καθώς το επίμαχο φιλί τους έχει μαθευτεί και όλοι τούς αντιμετωπίζουν λίγο πολύ σαν ζευγάρι. Οι τύψεις κυριεύουν την Χαζιράν… Συνειδητοποιεί ότι άθελά της παγίδεψε τον Ποϊράζ, εξαιτίας των ψεμάτων που της είπε το αφεντικό της, και τώρα αυτός κινδυνεύει με χρεοκοπία.
 
Σύντομα μαθαίνει σοκαρισμένη πως και η μητέρα της οδεύει ολοταχώς… να χάσει τα πάντα, ακόμα και το πατρικό της. Η Χαζιράν πιστεύει ότι η μοίρα τής «επέστρεψε» το κακό που έκανε και, για να διορθώσει την κατάσταση, κάνει μια παράτολμη πρόταση στον νεαρό: να ανακαινίσουν ένα παλιό κτίριο που έχουν κληρονομήσει από κοινού, να το δουλέψουν ως ξενοδοχείο για την καλοκαιρινή σεζόν και έτσι να σωθούν και οι δύο οικονομικά. Παρόλο που αρχικά έχει αντιρρήσεις, ο Ποϊράζ, μην έχοντας και πολλές επιλογές, δέχεται.
 
 
Στο μεταξύ, η Χαζιράν αισθάνεται πολύ άσχημα για τα ψέματα που αναγκάζεται να λέει στον Ποϊράζ, και από το τηλέφωνο ανοίγει την καρδιά της στην κολλητή της. Όμως τη συζήτησή τους ακούει τυχαία η ξαδέλφη της, η Νεχίρ, η οποία παραξενεύεται. Αργότερα τη «στριμώχνει» προκειμένου να της πει την αλήθεια για τους λόγους που την έφεραν ξανά στον τόπο καταγωγής της μητέρας της, τον οποίο δεν είχε επισκεφτεί καθόλου όλα αυτά τα χρόνια. Η Χαζιράν προσπαθεί να τα «μπαλώσει» με ψέματα και δικαιολογίες, ενώ βλέπει από απόσταση τον Ποϊράζ να πλησιάζει... Φοβάται πως η ξαδέλφη της θα την προδώσει και το μόνο που σκέφτεται είναι να της πει ότι είναι… κρυφά ερωτευμένη μαζί του! Η Νεχίρ σαστίζει και ζητά αποδείξεις. Τότε η Χαζιράν τρέχει προς το μέρος του και αιφνιδιάζει τον έκπληκτο Ποϊράζ με ένα φιλί. 
 
Ανάμικτα συναισθήματα
Η Χαζιράν τρέπεται σε φυγή και περιφέρεται ντροπιασμένη στο νησί, χωρίς να ξέρει πώς να διαχειριστεί αυτό που συνέβη. Προσπαθεί να αγνοήσει τα συναισθήματα που της προκάλεσε αυτό το φιλί, αφού ούτε στον εαυτό της τολμά να τα παραδεχτεί. Με τον Ποϊράζ είναι πλέον συνέταιροι και αυτό που έγινε ίσως διαταράξει τη συνεργασία τους, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς… Προσπαθεί να τον αποφύγει, αλλά δεν αργεί να πέσει πάνω του, εφόσον το νησί είναι πολύ μικρό. Μαζεύει όσο κουράγιο τής έχει απομείνει και τον αντιμετωπίζει ψυχρά. «Όλο αυτό δεν έχει καμία σημασία. Κάνε σαν να μην έγινε» του λέει, προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της. «Εντάξει, κατάλαβα. Το έχω ήδη ξεχάσει» της απαντά εκείνος με δήθεν αδιάφορο ύφος. Αργότερα, για να την καλύψει, η Νεχίρ λέει στον Ποϊράζ πως τάχα έπαιζε θάρρος ή αλήθεια με την ξαδέλφη της και γι’ αυτό εκείνη τον φίλησε.
 
Στο μεταξύ, η νεαρή κοπέλα δέχεται ένα τηλεφώνημα από την κολλητή της, την Μπιριτζίκ, η οποία την ενημερώνει ότι μια φίλη τους αρραβωνιάζεται σύντομα, αλλά δεν έχει βρει το κατάλληλο μέρος για την τελετή. Η Χαζιράν παίρνει το ρίσκο και της προτείνει τον κήπο του ξενοδοχείου, που φυσικά ακόμα δεν είναι έτοιμος για να λειτουργήσει. Ενθουσιασμένη, ενημερώνει τον Ποϊράζ ότι κατάφερε να κλείσει τον πρώτο πελάτη. Ο χώρος όμως θέλει ακόμα πολλή δουλειά και οι εργάτες του νησιού λειτουργούν με άλλους... ρυθμούς, γεγονός που τη φέρνει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Με τον Ποϊράζ δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα, ενώ ο ίδιος δείχνει να ενοχλείται που εκείνη πιέζει τους εργάτες να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα.
 
Φήμες δίχως τέλος
Ενώ η Χαζιράν νόμιζε πως κανείς δεν είδε το επίμαχο φιλί, τελικά υπήρξε μάρτυρας στο περιστατικό και τα κουτσομπολιά έχουν ήδη διαδοθεί στο νησί. Μάλιστα, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ο καθένας που μεταφέρει την «είδηση» ενισχύει τη φήμη με έξτρα «πληροφορίες», με αποτέλεσμα όλοι να τους αντιμετωπίζουν σχεδόν ως... μελλόνυμφους! Από τη μια στιγμή στην άλλη η Χαζιράν και ο Ποϊράζ «ανακρίνονται» για τη σχέση τους στη μέση της πλατείας και η νεαρή κοπέλα θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί.
 
 
Θυμωμένος, ο Ποϊράζ ξεκαθαρίζει πως είναι απλώς συνεργάτες. Η Ιντίλ, η κόρη του δημάρχου, που είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του, ανακουφίζεται, καθώς ήταν έτοιμη να… εκραγεί από τη ζήλια της όταν έμαθε τα μαντάτα. Βέβαια έχει υπό στενή παρακολούθηση τη Χαζιράν, την οποία θεωρεί νούμερο ένα αντίζηλο! Δήθεν για να την καλωσορίσει, την επισκέπτεται και της πηγαίνει κέικ από τα χεράκια της. Την «ψαρεύει» για να δει πόσο θα μείνει στο νησί, υποβιβάζει τις επαγγελματικές της ικανότητες και αφήνει υπονοούμενα για τον Ποϊράζ, ότι δεν είναι… διαθέσιμος. Στο τέλος την προτρέπει να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη το συντομότερο! Αργότερα και ενώ εκείνος δουλεύει πυρετωδώς για την ανακαίνιση, η Ιντίλ λέει στον Ποϊράζ πως δεν χρειάζεται να ασχοληθεί καθόλου με το ξενοδοχείο, γιατί θα φροντίσει ο πατέρας της να καλύψει το χρέος του. Παράλληλα, προσπαθεί να του βάλει λόγια για τη Χαζιράν…
 
Έρχονται… ενισχύσεις
Η Μπιριτζίκ καταφθάνει ενθουσιασμένη στο νησί για να τη φιλοξενήσει η Χαζιράν, αλλά παθαίνει σοκ όταν βλέπει πόσο άθλιο είναι το σπίτι όπου μένει. Έτσι, νοικιάζει μια βίλα, για να έχει την… άνεσή της. Ο επόμενος που έρχεται για να βοηθήσει την κατάσταση είναι ο φίλος των κοριτσιών, ο Γκιορκέμ, που είναι… μετρ της διακόσμησης και θα συμμετάσχει στην ανακαίνιση. Από την πρώτη στιγμή όμως αντιπαθεί τον Ποϊράζ, καθώς τον θεωρεί άξεστο και απότομο, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης στο νησί τού φαίνονται σχεδόν πρωτόγονες.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO