MELEK

ΜΕΛΕΚ 09 - περίληψη

Ο Αλπάι σχεδιάζει την αρπαγή του μικρού γιου του.
pic
30/03/2022 - 10:00
Πριν προλάβει να χαρεί η Μελέκ που έπιασε δουλειά, της ανακοινώνουν ότι απολύεται από το νοσοκομείο. Κι ενώ πρόκειται για παρέμβαση του Τζουμαλί, εκείνη νομίζει ότι το έκανε ο πατέρας της και του λέει σκληρά λόγια. Ο Αλπάι, από την άλλη, αφού συνειδητοποιεί ότι ο Κερέμ δεν τον ακολουθεί στο Βερολίνο, σχεδιάζει την απαγωγή του μικρού Σεγίτ Αλί…
 
Η Μελέκ είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει ότι ο πατέρας της έχει έρθει κοντά με το μικρό της γιο, αλλά στενοχωριέται για τον Μαχμούτ, που έχει μαραζώσει από τη μέρα που έφυγε η Καντριγέ.
 Η Ουζνιλέ, που είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Μιτχάτ, του πηγαίνει φαγητό και καθαρά ρούχα στη δουλειά, αφού εκείνος αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι όσο βρίσκεται εκεί η αδελφή του. Παράλληλα, η Μελέκ πιάνει τον Μαχμούτ για να του μιλήσει και καταλαβαίνει ότι αυτός πήρε τα χρήματα για να τα δώσει στον Αλπάι. Αυτό την κάνει να νιώθει ακόμη πιο άσχημα. Στο μεταξύ, ο πρώην άντρας της τηλεφωνεί στην Ντεφνέ, η οποία του βάζει τις φωνές για τον τρόπο που φέρθηκε στον Κερέμ και του ζητά να σταματήσει να τη χρησιμοποιεί. Κάνει το λάθος, όμως, να του πει ότι ο αδελφός της έχει πάει στο γήπεδο της γειτονιάς για να παίξει μπάλα. Εκείνος, φυσικά, δεν χάνει την ευκαιρία και πηγαίνει να του μιλήσει. «Σε περιμένουν χιλιάδες ευρώ στο Βερολίνο», του λέει με σκοπό να τον δελεάσει, αλλά ο Κερέμ δεν ακούει κουβέντα. «Δεν θέλω να σου χαλάσω τα όνειρα για τα ευρώ, αλλά ως εδώ ήταν, τελείωσε! Άσε ήσυχο εμένα, τη μαμά και τα αδέλφια μου», του απαντά. Έξαλλος, εκείνος τηλεφωνεί στη Μελέκ και αρχίζει τις απειλές. «Πολύ ωραία! Δηλητηρίασες τα παιδιά, μπράβο σου! Για όλα αυτά που μου έκανες, εγώ θα σου κάνω πολύ χειρότερα. Θα σε χτυπήσω εκεί όπου πονάς! Να το θυμάσαι αυτό!», της φωνάζει.
 
 
Η Φουντά τηλεφωνεί έξαλλη στον Αλπάι και τον ενημερώνει ότι οι άντρες που τον εκβιάζουν για την υπόθεση του Κερέμ, της πήραν το αυτοκίνητο. Εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι την επόμενη μέρα θα είναι στο Βερολίνο και όλα τα προβλήματά τους θα λυθούν. Ο Ομέρ, στο μεταξύ, τηλεφωνεί στην Ντεφνέ και της προτείνει να πάνε βόλτα την επόμενη μέρα το μικρότερο αδελφό της, όπως του είχε υποσχεθεί. Εκείνη, παρόλο που το παίζει δύσκολη, τελικά δέχεται την πρότασή του. Η Μελέκ ενημερώνει τα παιδιά της ότι βρήκε δουλειά και σύντομα θα μετακομίσουν σε δικό τους σπίτι. «Εγώ θα ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες, αρκεί να είστε εσείς κοντά μου», τους υπόσχεται. Το μόνο που τους ζητά είναι όσο θα λείπει στη δουλειά να προσέχουν το μικρό αδελφό τους. Λίγο αργότερα, ο Αλπάι στέλνει μήνυμα στην Ντεφνέ και την ενημερώνει ότι επιστρέφει στο Βερολίνο. Της ζητά, όμως, μια τελευταία χάρη. Να πάει μαζί με το μικρό Σεγίτ Αλί να τον χαιρετήσουν. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλει είναι να απαγάγει το γιο του, αφού ξέρει ότι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πλήγμα για την πρώην γυναίκα του. Παράλληλα, φτάνουν στο αρχοντικό τα πράγματα που είχε αγοράσει η Καντριγέ για το μωρό και ο Μαχμούτ της τηλεφωνεί. Έπειτα από πολλά παρακάλια, εκείνη του λέει να πάει να την πάρει από τη μητέρα της.
 
Η Μελέκ πηγαίνει για δουλειά και μαθαίνει ότι ο διευθυντής ζήτησε την απόλυσή της. Όταν μια συνάδελφός της της λέει ότι είναι εντολή άνωθεν, πιστεύει ότι πρόκειται για δουλειά του πατέρα της. Στην πραγματικότητα όμως, ο Τζουμαλί είναι εκείνος που έβαλε το «χεράκι» του για να την απολύσουν. Την ίδια στιγμή, ο μάστορας Χαφίζ προτείνει στον Σεγίτ Αλί να δουλέψει η κόρη του στο εργαστήριο χαλκού που έχει κι εκείνος δέχεται, αφού στην πραγματικότητα δεν αντέχει να βλέπει τη Μελέκ να παιδεύεται. Καθώς φεύγει η Μελέκ από το νοσοκομείο, συναντιέται στο διάδρομο με το γιατρό που της είχε κάνει εξετάσεις και της ζητά να παραμείνει, για να κάνει και κάποιες συμπληρωματικές. Εκείνη δεν μπορεί να αρνηθεί για να μην την υποψιαστούν, αλλά λίγο αργότερα πηγαίνει στο γραφείο του και του ζητά να μη μάθει κανείς τα αποτελέσματα. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Ομέρ βρίσκεται πίσω από το παραβάν και ακούει την κουβέντα τους.
 
Η Μελέκ πηγαίνει στη δουλειά του πατέρα της και τον ρωτά με παράπονο γιατί μεσολάβησε για να τη διώξουν από τη δουλειά. «Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου και μου κόβεις τα φτερά. Ενώ όμως τιμωρείς εμένα, πληγώνεις και τα παιδιά μου. Ακυρώνεις τις ελπίδες που τους έδωσα», του λέει. Εκείνος καταλαβαίνει ότι πρόκειται για δουλειά του Τζουμαλί, αλλά δεν της λέει κάτι. Την ώρα που φεύγει, της τηλεφωνεί ο μάστορας Χαφίζ και της ζητά να περάσει από το εργαστήριό του για να μιλήσουν. Την ίδια στιγμή, ο Αλπάι βγάζει εισιτήρια για το Βερολίνο για τον ίδιο και τον μικρό του γιο… Η Καντριγέ, στο μεταξύ, επιστρέφει στο αρχοντικό, αφού πρώτα έχει βγάλει την ψυχή του Μαχμούτ με τις διαπραγματεύσεις της. Όταν η θεία τής ανακοινώνει ότι δεν θα πάρουν τελικά το δωμάτιο της Μελέκ, γιατί θα εγκατασταθεί εκείνη εκεί με τα παιδιά της, θυμώνει κι αρχίζει και πάλι την γκρίνια στον άντρα της. Η Ντεφνέ πηγαίνει με το μικρό αδελφό της και τον Ομέρ στο πάρκο για πικνίκ. Καθώς βρίσκονται στο δρόμο, της στέλνει μήνυμα ο πατέρας της. Την ίδια στιγμή, η Μελέκ φτάνει στο εργαστήριο του Χαφίζ και του κάνει παράπονα για τον πατέρα της. Εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι αποκλείεται ο Σεγίτ Αλί να ζήτησε να τη διώξουν από τη δουλειά.
 
Η Χατιτζέ τηλεφωνεί στη Ζουμρούτ και την ενημερώνει ότι θα πάνε για καφέ στο σπίτι της με τη Μεριέμ, δίνοντάς της απίστευτη χαρά. Εκείνη ζητά από τη Βιλντάν να κάνουν πως δεν ξέρουν ότι γνωρίζονται με τον Χαλίλ για να μην τη φέρουν σε δύσκολη θέση. Η Χατζιτζέ και η Μεριέμ φτάνουν στο αρχοντικό των Σιρχαλάρ. Όταν καταλαβαίνει ότι η γυναίκα που θα συναντήσει είναι η μητέρα του Χαλίλ, την πιάνει πανικός. Η Ζουμρούτ, όμως, ενθουσιάζεται με την ομορφιά και την ευγένειά της. Τώρα, έχει ένα λόγο παραπάνω να τη θέλει για νύφη της.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO