ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - dvd 9.7

Η Μουνεβέρ σχεδιάζει να αποκαταστήσει επαγγελματικά τον αδερφό της!
pic
23/11/2021 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη Μουνεβέρ, η οποία της αποκαλύπτει ότι σχεδιάζει να αγοράσει αυτοκίνητο στον αδελφό της, προκειμένου να τον αποκαταστήσει επαγγελματικά. Απαιτεί μάλιστα να τη βοηθήσει οικονομικά, αφού ευθύνεται για την άσχημη οικονομική τους κατάσταση. Εκείνη της εξηγεί ότι δεν έχει τόσα μετρητά που της ζητάει, αφού ακόμη δεν έχει βγει η απόφαση του δικαστηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ο Ζαφέρ βρίσκει την Αρζού και τη μεταφέρει στο κτήμα. Βάζει, μάλιστα, τους άντρες του να πάρουν με τη βία τον Αχμέτ από το νοσοκομείο και να τον πάνε εκεί, αφού είναι χτυπημένη από σφαίρα και πρέπει να περιποιηθεί το τραύμα της. Ο Ζαφέρ βρίσκει την Αρζού και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο Ζαφέρ που έχει μάθει τα νέα για τον Ρεζμί, πηγαίνει στο κτήμα της Αρζού και τα βρίσκει όλα άνω-κάτω. Όταν της τηλεφωνεί εκείνη, τον ενημερώνει ότι δέχτηκε επίθεση από τους διώκτες του αδελφού της και βρίσκεται χτυπημένη σε κάποια ερημική τοποθεσία. Η Αρζού δέχτηκε επίθεση και βρίσκεται χτυπημένη σε ερημική τοποθεσία.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ