ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - 9.6

Ο Ζαφέρ βρίσκει την Αρζού και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.
pic
22/11/2021 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Ο Ζαφέρ βρίσκει την Αρζού και τη μεταφέρει στο κτήμα. Βάζει, μάλιστα, τους άντρες του να πάρουν με τη βία τον Αχμέτ από το νοσοκομείο και να τον πάνε εκεί, αφού είναι χτυπημένη από σφαίρα και πρέπει να περιποιηθεί το τραύμα της. Όταν φτάνει εκεί, θυμάται ότι στο συγκεκριμένο μέρος είχαν πάει μαζί με τον Σινάν, τον πρώτο καιρό που έκαναν έρευνες για την απαγωγή της Ελίφ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ο Ζαφέρ που έχει μάθει τα νέα για τον Ρεζμί, πηγαίνει στο κτήμα της Αρζού και τα βρίσκει όλα άνω-κάτω. Όταν της τηλεφωνεί εκείνη, τον ενημερώνει ότι δέχτηκε επίθεση από τους διώκτες του αδελφού της και βρίσκεται χτυπημένη σε κάποια ερημική τοποθεσία. Η Αρζού δέχτηκε επίθεση και βρίσκεται χτυπημένη σε ερημική τοποθεσία.

Ο Αχμέτ ξεκινά τις διαδικασίες της ακύρωσης του γάμου του με τη Μελτέμ, εκείνη έχει πέσει σε μαύρη κατάθλιψη και ζητά τη βοήθεια της Ζουχρέ. Κι εκείνη όμως δεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αφού μαθαίνει ότι ο Ρεζμί βγήκε από τη φυλακή. Ο Αχμέτ ξεκινά τις διαδικασίες της ακύρωσης του γάμου του με τη Μελτέμ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ