ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - dvd 08 - περίληψη

Η Ζεινέπ αρχίζει να αμφιβάλλει για τη Σουντέ!
pic
10/11/2021 - 10:00
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγαίνουν και ο Αχμέτ σιγουρεύεται ότι η Μελτέμ είναι έγκυος. Έτσι, τηλεφωνεί στον γιο του, που εκείνη την ώρα βρίσκεται με τη μητέρα του, και του ανακοινώνει ότι την επόμενη μέρα παντρεύεται. Ο Τζάν όχι μόνο δεν του λέει τίποτα για τη Σουντέ, αλλά τον προτρέπει να μην παντρευτεί, αφού ξέρει ότι το κάνει γιατί η Μελτέμ τον εκβιάζει.  
 Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις πάντως, ο Τζάν συναντιέται με τη Μελίς, της ζητά συγγνώμη, επειδή έγινε βάρος σε εκείνη και τον πατέρα της, και της ανακοινώνει ότι θα επιστρέψει στο σπίτι του.
 
 
 Την ίδια στιγμή, ο οικονομικός σύμβουλος του Σαμπρί, ο Αλπ, τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της ζητά να συναντηθούν για να μιλήσουν σχετικά με την περιουσία που της έχει αφήσει. Όσο για τη Μουνεβέρ αποφασίζει να αποκαταστήσει επαγγελματικά τον Σινάν και ζητά τη βοήθεια του Καντίρ, ο οποίος μάλλον της αρέσει και λίγο και με αφορμή αυτό βρίσκει την ευκαιρία να τον προσεγγίσει. Εκείνος την ενημερώνει ότι για να του αγοράσει ταξί, χρειάζεται περίπου 100.000 λίρες…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO