Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να ξεφύγει από τον Αχμέτ, ο οποίος την εκβιάζει, ενώ ο Σινάν  συμπαραστέκεται στη Σουντέ, που περνά δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο του πατέρα της. Μια λάθος κίνηση, όμως, της αδελφής του τα τινάζει όλα στον αέρα..." />
ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - dvd 05 - περίληψη

Η Ζεινέπ και ο Σινάν το σκάνε παίρνοντας μαζί και την Σουντέ
pic
20/10/2021 - 10:00
Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να ξεφύγει από τον Αχμέτ, ο οποίος την εκβιάζει, ενώ ο Σινάν  συμπαραστέκεται στη Σουντέ, που περνά δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο του πατέρα της. Μια λάθος κίνηση, όμως, της αδελφής του τα τινάζει όλα στον αέρα... Ο Σινάν, που έχει μείνει μόνος στο σπίτι με τη Σουντέ, δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα μαζί της κι έτσι φωνάζει τη Μουνεβέρ για να τον βοηθήσει. Η Ζεϊνέπ, από την άλλη, αναγκάζεται να ακολουθήσει τον Αχμέτ, ο οποίος πλήρωσε την εγγύηση για να μπορέσει να φύγει από το αστυνομικό τμήμα. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι αυτή τη φορά δεν θα ξεφύγει τόσο εύκολα.
Μια από τις επιθυμίες του Σαμπρί ήταν να μη μάθει η κόρη του ότι την είχε απαγάγει πριν γίνει 12 ετών.
 
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε η Ζεϊνέπ δεν πρέπει να της αποκαλύψει ότι ο πατέρας της είναι ο Αχμέτ. Γι’ αυτό και αποφασίζει να μην πει τίποτα για το παιδί στον πρώην άντρα της. Κι ενώ προσπαθεί να του ξεφύγει για να βρεθεί δίπλα στην κόρη της, εκείνος την απειλεί ευθέως πως, αν δεν μείνει μαζί του, θα καταλήξει είτε στη φυλακή είτε στο ψυχιατρείο. «Θα έρθεις μαζί μου στο σπίτι και θα ζήσεις σαν άνθρωπος με το γιο σου. Θα γίνουν όλα όπως παλιά, θα σε κάνω να με συγχωρήσεις», τη διαβεβαιώνει. Την ίδια στιγμή, ο Σινάν προσπαθεί να εξηγήσει στην αδελφή του για ποιο λόγο βρίσκεται με τη μικρή. Η Μουνεβέρ αντιδρά, μέχρι τη στιγμή που της αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της Σουντέ της άφησε κληρονομιά 17 εκατομμύρια, τα οποία θα διαχειρίζεται η Ζεϊνέπ. Έτσι, αλλάζει στάση απέναντι στο παιδί, ενώ κάνει το λάθος να αποκαλύψει στη Σουντέ πως πέθανε ο πατέρας της, βυθίζοντας τη στην θλίψη.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO