Η Selma Ergeç, η οποία έδωσε ζωή στον χαρακτήρα του «Selen» στην τηλεοπτική σειρά «Κορίτσι στο γυαλί» που μεταδόθηκε στο Kanal D τα βράδια της Πέμπτης, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Re Touch Mag κάνοντας εκπληκτικές δηλώσεις για την ιδιωτική της ζωή." />

Selma Ergeç: Φτάσαμε στο τέλος του χρόνου που μας έχει διατεθεί

«Ότι αγοράζω πρωτίστως πρέπει να με εξυπηρετεί και να είναι χρηστικό»
pic
13/10/2021 - 14:16
Η Selma Ergeç, η οποία έδωσε ζωή στον χαρακτήρα του «Selen» στην τηλεοπτική σειρά «Κορίτσι στο γυαλί» που μεταδόθηκε στο Kanal D τα βράδια της Πέμπτης, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Re Touch Mag κάνοντας εκπληκτικές δηλώσεις για την ιδιωτική της ζωή. Μεταφέροντας ένα μικρό απόσπασμα η 42χρονη ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων : «Δεν μου αρέσει να φοράω στενά ρούχα, βαριέμαι. Μου αρέσει να ντύνομαι άνετα. Χρησιμοποιώ μεταχειρισμένα, άνετα ρούχα, ακόμα κι αν έχουν φθαρεί είναι εντάξει για εμένα. Δεν αγοράζω ποτέ στενά ρούχα. Ότι αγοράζω πρωτίστως πρέπει να με εξυπηρετεί» ειπε με νόημα η διάσημη ηθοποιός. Είμαι πάντα υπέρ της άνεσης και χρηστικότητας ».
 
Υπάρχουν πολλά στυλ που θαυμάζω πολύ, αλλά δεν έχω την πειθαρχία να τα κρατήσω στη ζωή μου. Θα ήθελα για παράδειγμα  να περπατάω με τακούνια όλη μέρα. Το βρίσκω πολύ δροσερό και πολύ ωραίο, μου αρέσει πολύ σε όσες φορούν τακούνια αλλά μετά από δέκα  λεπτά το σώμα μου λέει μέχρι εδώ τέλος χρόνου.
 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: