4 σειρές πανε για Final μέσα σε 1 εβδομάδα «Kanal D Fox TV & Show TV»

Τέσσερεις θα είναι οι σειρές που θα κάνουν final μέσα σε μια εβδομάδα.
pic
13/10/2021 - 14:13
Το φινάλε για τις σειρές με χαμηλή τηλεθέαση στα τηλεοπτικά κανάλια λαμβάνει χώρα το ένα μετά το άλλο… Η τηλεοπτική σειρά Baht Oyunu ηταν στο κοινό για τελευταία φορά την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, στο κανάλι D. Cemre Baysel και Aytaç Şaşmaz στους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αυτήν την περιπέτεια 17 επεισοδίων αποχαιρέτησαν. Θα παρακολουθήσετε τον αποχαιρετισμό 4 σειρών σε 1 εβδομάδα.
Εκτός από το Baht Oyunu, και το 5ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς Uzak Şehrin Masalı θα μεταδοθεί στην Fox TV την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. Δυστυχώς, η σειρά με πρωταγωνιστές τους Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar και Begüm Birgören δεν μπόρεσε να τραβήξει την προσοχή του κοινού.
 
 
Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, θα παρακολουθήσετε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Son Yaz στην Fox TV. Παρόλο που η δεύτερη σεζόν της σειράς, με πρωταγωνιστές τους Ali Atay, Alperen Duymaz και Hafsanur Sancaktutan, ξεκίνησε πολύ καλά ως ιστορία, οι τηλεθεάσεις ήταν χαμηλές. Οι αντιδράσεις στην απόφαση γρήγορης κατάργησης του Fox TV είναι επίσης αμείωτες. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οπαδοί της σειράς σχεδόν ξεσηκώθηκαν. Το αποτέλεσμα όμως δεν έχει αλλάξει και το Son Yaz αποχαιρετά.
 
Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, αυτή τη φορά, η φιλόδοξη σειρά του Show TV τη νέα σεζόν, İçimizden Biri θα ολοκληρώσει τη ζωή της στην οθόνη. Η σειρά, όπου συναντήθηκαν ο Gezge Yağız και ο Bora Akkaş γυρισμένη στο Muğla όταν τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς, τα οποία δεν μπορούσαν να μπουν στη σεζόν με καλά νούμερα πρώτα άλλαξε η μέρα και μετά ήρθε η τελική απόφαση. Η σειρά θα βγει στην οθόνη για τελευταία φορά την επόμενη εβδομάδα με το έκτο της επεισόδιο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: