Ο διάσημος ηθοποιός Tansu Taşanlar βρίσκεται στα πλατό από το 2009. Ο ηθοποιός, έχει πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικά έργα στην καριέρα του με εξαιρετικές και επιτυχημένες ερμηνείες." />

O Tansu Taşanlar (Hercai) εντάχθηκε στην τηλεοπτική σειρά “Yalancılar ve Mumları“

Ένα ακόμα «καλό χαρτί» ενέταξε το Fox TV στην πολλά υποσχόμενη σειρά.
pic
13/10/2021 - 12:24
Ο διάσημος ηθοποιός Tansu Taşanlar βρίσκεται στα πλατό από το 2009. Ο ηθοποιός, έχει πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικά έργα στην καριέρα του με εξαιρετικές και επιτυχημένες ερμηνείες. Ο ηθοποιός, τον οποίο παρακολουθήσαμε σε σημαντικά έργα, ήρθε στο προσκήνιο με τον χαρακτήρα του Άρντα στη σειρά Kara Para Aşk. Ο Tansu Taşanlar, εμφανίστηκε την πρώτη σεζόν ως Nazım στη σειρά Çukur και στην συνέχεια εντυπωσίασε ένα μεγάλο κοινό με την τελευταία τηλεοπτική σειρά Hercai. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Oya Unustası, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά Hercai, τον Σεπτέμβριο. Αποδείχθηκε ότι ο Tansu Taşanlar, του οποίου το όνομα δεν έχει αναφερθεί πρόσφατα με κάποια σειρά έλαβε μια ξαφνική προσφορά και φυσικά την αποδέχτηκε με χαρά. Ο ηθοποιό θα συναντηθεί με το κοινό στην τηλεοπτική σειρά 'Yalancılar ve Mumları' που μεταδίδεται στο Fox TV, και αναμένεται να εκπλήξει τους θαυμαστές του με έναν εντελώς διαφορετικό διαφορετικό ρόλο.
 
Ο ηθοποιός, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε ως Doctor Fuat στη σειρά, θα ξεκινήσει το ρόλο από το τρίτο επεισόδιο, το οποίο θα μεταδοθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Η σειρά, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι (Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Elçin Sangu, Melike Güner, Burcu Shadowdar, Feyyaz Duman και Μailsmail Demirci). Το προσαρμοσμένο από τη σειρά του BBC Mistresses έργο το Yalancılar ve Mumları δεν κατάφερε να κάνει το αναμενόμενο δυνατό ντεμπούτο. Οι βαθμολογίες για τα δύο πρώτα επεισόδια της εκπομπής ήταν πολύ κάτω από τα αποδεκτά όρια του Fox TV οπότε ίδωμεν πως θα πει στην συνέχεια.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: