Οι θαυμαστές της σειράς Το περασμένο καλοκαίρι ήλπιζαν ότι το αγαπημένο τους έργο θα είχε μια δεύτερη ευκαιρία σε ψηφιακές πλατφόρμες. Αλλά δυστυχώς, αυτές οι ελπίδες δεν θα πραγματοποιηθούν. Πότε θα γίνει ο τελικός το έργο O3 Medya;" />

Θα σωθεί η σειρά Last Summer; (video)

Η εταιρεία παραγωγής εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση…
pic
13/10/2021 - 12:16
Οι θαυμαστές της σειράς Το περασμένο καλοκαίρι ήλπιζαν ότι το αγαπημένο τους έργο θα είχε μια δεύτερη ευκαιρία σε ψηφιακές πλατφόρμες. Αλλά δυστυχώς, αυτές οι ελπίδες δεν θα πραγματοποιηθούν. Πότε θα γίνει ο τελικός το έργο O3 Medya; Η σειρά Last Summer / Son Yaz κάνει το φινάλε λόγω της χαμηλής τηλεθέασης και, φυσικά, αναστατώνει τους θαυμαστές της σειρας. Η αναστάτωση είναι τόση  που είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν στα social media, επιμένοντας  για την συνέχεια της αγαπημένης τους σειράς. Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για συναισθήματα οι βαθμολογίες, δηλαδή εκατομμύρια θεατές, αποφασίζουν για τα πάντα. Η ίδια η ιδέα της παράτασης του περασμένου καλοκαιριού για δεύτερη σεζόν φαινόταν αμφίβολη από την αρχή. Η σειρά είχε μάλλον μέτρια βαθμολογία στην πρώτη σεζόν.
 
Η ιδέα της δεύτερης σεζόν φάνηκε ανέφικτη από την αρχή, όπως επιβεβαιώθηκε από Τούρκους θεατές που αρνήθηκαν να την παρακολουθήσουν. Ο παραγωγός του O3 Medya Saner Ayar, ωστόσο, έκανε ό, τι ήταν δυνατόν για να σώσει το πνευματικό του παιδί. Ξεκίνησε ακόμη και διαπραγματεύσεις με ψηφιακές πλατφόρμες, με την ιδέα να επεκτείνει το περασμένο καλοκαίρι κατά άλλα 10 επεισόδια στις πλατφόρμες. Ωστόσο, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Birsen Altuntas, οι ηθοποιοί ήταν σκεπτικοί για αυτήν την ιδέα και αρνήθηκαν να συνεχίσουν να εργάζονται. Ωστόσο, το να κατηγορούμε τους ηθοποιούς δεν είναι το πιο έξυπνο πράγμα και είναι απίθανο οι άνθρωποι να εγκαταλείψουν τους μισθούς τους στο απόγειο της σεζόν, όταν δεν είναι εύκολο να βρουν νέα δουλειά. Πιθανότατα, οι χαμηλές βαθμολογίες δεν ενέπνευσαν ενθουσιασμό στη διαχείριση των ψηφιακών πλατφορμών και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που τελικά αρνήθηκαν να συνεχίσουν να εργάζονται στο έργο. Η εταιρεία παραγωγής εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, εξηγώντας ότι λόγω της πτώσης των τηλεθεατών, δεν μπορούν να βρουν διαφημιστές και ως εκ τούτου η σειρά οδεύει για final το επόμενο Σάββατο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: