Ο παραγωγός Mustafa Uslu ξεκινά τις προετοιμασίες για τη νέα ταινία «Rocket Club Bandirma / Bandırma Missile Club», η ταινία θα αφηγείται την ασυνήθιστη ιστορία ενός σχολικού συλλόγου με τα μέλη του να έχουν αναλάβει την έρευνα για διαστημικές πτήσεις, δημιουργώντας τους δικούς τους πυραύλους." />

Νέα ταινία του Mustafa Uslu 'Rocket Club Bandirma'

Μια πρωτότυπη και αρκετά φιλόδοξη παραγωγή για τον δραστήριο παραγωγό Mustafa Uslu.
pic
12/10/2021 - 12:28
Ο παραγωγός Mustafa Uslu ξεκινά τις προετοιμασίες για τη νέα ταινία «Rocket Club Bandirma / Bandırma Missile Club», η ταινία  θα αφηγείται την ασυνήθιστη ιστορία ενός σχολικού συλλόγου με τα μέλη του να έχουν αναλάβει την έρευνα για διαστημικές πτήσεις, δημιουργώντας τους δικούς τους πυραύλους. Η υπόθεση θα πραγματεύεται σημαντικές εξελίξεις έτσι ώστε να προσελκύσουν την προσοχή Αμερικανών και Σοβιετικών επιστημόνων.
Η λέσχη μετατράπηκε στην πραγματική ζωή σε μια υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας και διαστημικής έρευνας, η οποία υπάρχει μέχρι σήμερα με την υποστήριξη του τουρκικού κράτους, πραγματοποιώντας σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις ακόμα και μέχρι σήμερα. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Mudanya, Foça και Seferihsar. Την σκηνοθεσία εχει αναλάβει ο Omer Faruk Sorak και την μουσική επένδυση ο συνθέτης  Yıldıray Gürgen.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: