Οι θαυμαστές του Barış Arduç και του Gökçe Bahadır, καθώς και λάτρεις των όμορφων ρετρό ιστοριών, περίμεναν με ανυπομονησία την κυκλοφορία της νέας τουρκικής τηλεοπτικής σειράς Club στο Netflix. Και τώρα, επιτέλους, η ψηφιακή πλατφόρμα ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της πρεμιέρας!" />

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά "Club" (video)

Η ψηφιακή πλατφόρμα Netflix ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας!
pic
12/10/2021 - 12:10
Οι θαυμαστές του Barış Arduç και του Gökçe Bahadır, καθώς και λάτρεις των όμορφων ρετρό ιστοριών, περίμεναν με ανυπομονησία την κυκλοφορία της νέας τουρκικής τηλεοπτικής σειράς Club στο Netflix. Και τώρα, επιτέλους, η ψηφιακή πλατφόρμα ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της πρεμιέρας. Στις 5 Νοεμβρίου, το Netflix θα παρουσιάσει στους συνδρομητές του μια νέα σειρά με τίτλο, Club / Club παραγωγής O3 Medya. Οι Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger και Fırat Tanış θα είναι στο καστ του έργου. Σκηνοθέτης της σειράς θα είναι η Zeynep Günay Tan, η οποία προηγουμένως δούλευε σε έργα όπως το Valley of Wolves, Priceless Time, Magnificent Century. Kesem και Evermore.
 
Η πλοκή διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη το 1955. Αυτή είναι η ιστορία της πρώην κρατούμενης Ματίλντα και της κόρης της Ραχήλ, οι οποίες δεν γνώριζαν τίποτα για τη μητέρα της μέχρι την αποφυλάκισή της. Η Ματίλντα θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις σχέσεις με την κόρη της και να την προστατεύσει από τις σχέσεις με έναν οδηγό ταξί. Η Ματίλντα πρέπει να μετριάσει το πάθος του αφεντικού της Ορχάν, να αντιμετωπίσει τη ζήλια του μάνατζερ Τσελέμπι και να κάνει φίλους με τον άνθρωπο της τέχνης Σελίμ. Όλοι εργάζονται στη νυχτερινή ζωή της Κωνσταντινούπολης. Παράδεισος για τους πελάτες και κόλαση για τους υπαλλήλους, με την άφιξη της Ματίλντα, το κλαμπ θα λάμψει με νέα χρώματα. Το σύνθημα της σειράς: 'Ίσως η πιο όμορφη οικογένεια είναι αυτή που δημιουργήθηκε από ορφανά ...'. Μας υπόσχονται ένα έργο που θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις παραγωγές τύπου  Χόλυγουντ που παρουσιάζονται στο Netflix.

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: