ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - dvd 4 - video (2)

Ο Αχμέτ είναι αποφασισμένος να τα ξαναβρεί με τη Ζεϊνέπ.
pic
14/10/2021 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Ο Αχμέτ είναι αποφασισμένος να τα ξαναβρεί με τη Ζεϊνέπ και να ενώσει και πάλι την οικογένειά του. Μοναδικά του εμπόδια ο Σινάν, τον οποίο η πρώην σύζυγός του εμπιστεύεται απόλυτα, και η Μελτέμ, που αρνείται να φύγει από το σπίτι. Μάλιστα, θέλοντας να του δείξει τις προθέσεις της, κανονίζει να επιστρέψουν οι βαλίτσες με τα ρούχα της από το σπίτι της αδελφής της. Η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος της, αφού η αδιαθεσία του Τζάν της δίνει την ευκαιρία να το παίξει καλή και στοργική μητριά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

Η Σουντέ ξυπνά το πρωί και βρίσκει τον πατέρα της λιπόθυμο στο πάτωμα. Καλεί αμέσως ασθενοφόρο, χωρίς να φαντάζεται βέβαια ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.  Παράλληλα, ο Σινάν απειλεί τη Ζεϊνέπ πως αν δεν μείνει στο σπίτι του θα δώσει εντολή να συλλάβουν τον Σαμπρί. Έτσι, εκείνη αναγκάζεται να δεχτεί.  
Η Σουντέ βρίσκει τον πατέρα της λιπόθυμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:

Ο θάνατος του Σαμπρί ανοίγει το δρόμο στη Ζεϊνέπ για να πάρει πίσω την κόρη της. Είναι, όμως, η Σουντέ το κορίτσι που αναζητά εδώ και πέντε χρόνια; Κι αν ναι, ποιο είναι το κορίτσι που μεγαλώνει με την Αρζού, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε ο Ζεκί πριν πεθάνει;
Ο Σαμπρί πεθαίνει και η Ζεϊνέπ παίρνει την Σουντέ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ