Ο θάνατος του Σαμπρί ανοίγει το δρόμο στη Ζεϊνέπ για να πάρει πίσω την κόρη της. Είναι, όμως, η Σουντέ το κορίτσι που αναζητά εδώ και πέντε χρόνια; Κι αν ναι, ποιο είναι το κορίτσι που μεγαλώνει με την Αρζού, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε ο Ζεκί πριν πεθάνει;" />
ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - dvd 04 - περίληψη

Ο Σαμπρί πεθαίνει και η Ζεϊνέπ παίρνει την Σουντέ.
pic
13/10/2021 - 10:00
Η Σουντέ ξυπνά το πρωί και βρίσκει τον πατέρα της λιπόθυμο στο πάτωμα. Καλεί αμέσως ασθενοφόρο, χωρίς να φαντάζεται βέβαια ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.  Παράλληλα, ο Σινάν απειλεί τη Ζεϊνέπ πως αν δεν μείνει στο σπίτι του θα δώσει εντολή να συλλάβουν τον Σαμπρί. Έτσι, εκείνη αναγκάζεται να δεχτεί. Ο Αχμέτ είναι αποφασισμένος να τα ξαναβρεί με τη Ζεϊνέπ και να ενώσει και πάλι την οικογένειά του. Μοναδικά του εμπόδια ο Σινάν, τον οποίο η πρώην σύζυγός του εμπιστεύεται απόλυτα, και η Μελτέμ, που αρνείται να φύγει από το σπίτι. Μάλιστα, θέλοντας να του δείξει τις προθέσεις της, κανονίζει να επιστρέψουν οι βαλίτσες με τα ρούχα της από το σπίτι της αδελφής της.
 
Η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος της, αφού η αδιαθεσία του Τζάν της δίνει την ευκαιρία να το παίξει καλή και στοργική μητριά. Η Μουνεβέρ, από την άλλη, αντιδρά όταν βλέπει τον Σινάν να μπαίνει στο σπίτι μαζί με τη Ζεϊνέπ. Θεωρεί ότι αυτή κατέστρεψε τον αδελφό της και δεν αντέχει ούτε να τη βλέπει. Μάταια, εκείνη της εξηγεί ότι βρίσκεται εκεί παρά τη θέλησή της. «Πόσο ακόμη θα τον ταλαιπωρείς; Αφού δεν θα τον παντρευτείς, γιατί του δίνεις ελπίδες;», τη ρωτά όταν μένουν οι δυο τους, ενώ φροντίζει να την ενημερώσει ότι ο Σινάν άρχισε να βγαίνει πάλι με τη Νιλ, προκαλώντας τη ζήλια της. Στο μεταξύ, ο Αχμέτ ανοίγει τα χαρτιά του στη Μελτέμ. Της εξηγεί ότι τώρα που βρέθηκε η Ελίφ, αλλάζουν όλα. Παραδέχεται ότι δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει τη σύζυγό του και θα κάνει τα πάντα για να την ξανακερδίσει. Ο Σινάν επιστρέφει στο σπίτι την ώρα που η Ζεϊνέπ λαμβάνει μήνυμα από τον Σαμπρί, ο οποίος της ζητά να πάει να πάρει την κόρη της, γιατί εκείνος πεθαίνει. 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO