Ο Τζουμαλί κατηγορεί τον Βαρτολού για προδοσία, ενώ ο Ρεσίτ πηγαίνει στον Τσέτο και του ζητά τα ρέστα, αφού εκείνος παρέδωσε το εμπόρευμα, αλλά τα χρήματα δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια του. Το γεγονός ότι δεν βρίσκει ανταπόκριση, τον κάνει έξαλλο." />
ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR)

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR) - dvd 46 - περίληψη

Τζελασούν και Τσέτο όμηροι του Ρεσίτ.
pic
13/10/2021 - 10:00
Ο Τζουμαλί κατηγορεί τον Βαρτολού για προδοσία, ενώ ο Ρεσίτ πηγαίνει στον Τσέτο και του ζητά τα ρέστα, αφού εκείνος παρέδωσε το εμπόρευμα, αλλά τα χρήματα δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια του. Το γεγονός ότι δεν βρίσκει ανταπόκριση, τον κάνει έξαλλο. Η Ακσίν βάζει κατά λάθος φωτιά στο σπίτι και φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Τζελασούν, ο οποίος δεν έχει καθόλου χρήματα. Προσωρινά, δέχονται την πρόταση της Αϊσέ να μείνουν μαζί τους. Ο Τσέτο, που το μαθαίνει, του προσφέρει την εύκολη λύση. Αν σκοτώσει τον Γιαμάτς και τον Τζουμαλί θα έχει όχι μόνο καινούργιο σπίτι αλλά και ό,τι έχει ονειρευτεί στη ζωή του. 
 
Ο Αλίτσο πηγαίνει στο γηροκομείο να δει τη Μελιχά και βρίσκει τον Σελίμ να τον περιμένει. Εκείνος τον πηγαίνει να δει τον Ιντρίς, που τόσο του έχει λείψει. Παράλληλα, ο Ρεσίτ πηγαίνει στους Κοτσόβαλι και ζητά από αυτούς τα χρήματα. Μάταια, εκείνοι προσπαθούν να τον πείσουν ότι δεν τα έχουν. Ο Βαρτολού, που γνωρίζει πόσο επικίνδυνος είναι, του υπόσχεται πως θα τα επιστρέψουν, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο.  Όπως αποδεικνύεται όμως, εκείνος έχει πάρει τις αποφάσεις του. Οι άντρες του απάγουν τον Τζουμαλί και τον Τσέτο. Τώρα, ο Γιαμάτς και ο Μαχσούν, αν και αντίπαλοι, έχουν έναν κοινό στόχο: να τους ελευθερώσουν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO