Ο Σινάν πηγαίνει στο σπίτι του Σαμπρί, γεγονός που τον κάνει έξαλλο και τηλεφωνεί αμέσως στη Ζεϊνέπ. Την προειδοποιεί πως αν συνεχίσει να τον ενοχλεί η αστυνομία, δεν πρόκειται να της δώσει ποτέ την κόρη της." />
ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - dvd 3 - video (7)

Ο Σινάν στο σπίτι του Σαμπρί.
pic
12/10/2021 - 07:15
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Ο Σινάν πηγαίνει στο σπίτι του Σαμπρί, γεγονός που τον κάνει έξαλλο και τηλεφωνεί αμέσως στη Ζεϊνέπ. Την προειδοποιεί πως αν συνεχίσει να τον ενοχλεί η αστυνομία, δεν πρόκειται να της δώσει ποτέ την κόρη της. Εκείνη, πανικόβλητη, πηγαίνει στο σπίτι του Σινάν και του κάνει φασαρία. «Θα μείνεις μακριά από αυτό! Χρειαζόμαστε αυτόν τον άνθρωπο για να με αγαπήσει η κόρη μου», του φωνάζει. Τελικά, αποφασίζουν να πάνε μαζί στον Σαμπρί και να κάνουν μια ειλικρινή κουβέντα μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

Ο Αχμέτ της λέει για μία ακόμη φορά στη Μελτέμ ότι θέλει να χωρίσουν και τη διώχνει. «Δεν μπορώ να φύγω, αγάπη μου, είμαι έγκυος», του απαντά εκείνη με θράσος. Έτσι, η Ζεϊνέπ αναγκάζεται να φύγει κι επιστρέφει και πάλι στο καταφύγιό της στην οικοδομή. 
Η Μελτέμ ειναι έγκυος περιμένει το παιδί του Αχμέτ.

Η Μελτέμ, γνωρίζοντας τις προθέσεις του Αχμέτ, επιστρέφει στο σπίτι και προσπαθεί να κάνει τον Τζάν να την εμπιστευτεί ξανά. Ξέρει καλά ότι αυτός είναι ο μόνος ο τρόπος για να παραμείνει εκεί. 
Η Μελτέμ προσπαθεί να κάνει τον Τζάν να την εμπιστευτεί ξανά.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ