Ο Αχμέτ της λέει για μία ακόμη φορά στη Μελτέμ ότι θέλει να χωρίσουν και τη διώχνει. «Δεν μπορώ να φύγω, αγάπη μου, είμαι έγκυος», του απαντά εκείνη με θράσος. Έτσι, η Ζεϊνέπ αναγκάζεται να φύγει κι επιστρέφει και πάλι στο καταφύγιό της στην οικοδομή. " />
ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - dvd 3 - video (6)

Η Μελτέμ ειναι έγκυος περιμένει το παιδί του Αχμέτ.
pic
11/10/2021 - 07:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Ο Αχμέτ της λέει για μία ακόμη φορά ότι θέλει να χωρίσουν και τη διώχνει. «Δεν μπορώ να φύγω, αγάπη μου, είμαι έγκυος», του απαντά εκείνη με θράσος. Έτσι, η Ζεϊνέπ αναγκάζεται να φύγει κι επιστρέφει και πάλι στο καταφύγιό της στην οικοδομή. Ο Αχμέτ βέβαια ξεκαθαρίζει στη Μελτέμ ότι θα αναγνωρίσει το παιδί, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να την παντρευτεί. Εκείνη, όμως, έχει πια άλλο λόγο για να ανησυχεί. Αν είναι αλήθεια ότι η Ζεϊνέπ βρήκε την κόρη της, τότε κινδυνεύει να αποκαλυφθεί ο πραγματικός ρόλος της σε αυτή την υπόθεση. Έτσι, πηγαίνει στη Ζουχρέ, τη συνεργάτιδα του Ινδού μέντιουμ, η οποία, όπως αποδεικνύεται, είναι η μόνη που γνωρίζει το μυστικό της κι έχει πληρωθεί πολύ ακριβά για να μην το αποκαλύψει. Εκείνη τη διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

Η Μελτέμ, γνωρίζοντας τις προθέσεις του Αχμέτ, επιστρέφει στο σπίτι και προσπαθεί να κάνει τον Τζάν να την εμπιστευτεί ξανά. Ξέρει καλά ότι αυτός είναι ο μόνος ο τρόπος για να παραμείνει εκεί. 
Η Μελτέμ προσπαθεί να κάνει τον Τζάν να την εμπιστευτεί ξανά.

Ο Σινάν πηγαίνει στη Νιλ και αφού της εξηγεί ότι η απαγωγή της Ελίφ έχει εξελιχθεί πια σε προσωπική υπόθεση για τον ίδιο, γι’ αυτό αντιδρά έτσι, της ζητά να τον βοηθήσει στο θέμα της δουλειάς. 
Ο Σινάν πηγαίνει για διευκρινήσεις στη Νιλ.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ