Ο Αχμέτ της θυμίζει ότι και στο παρελθόν είχε συμβεί το ίδιο. Είχε φτάσει στο σημείο να παίρνει τα παιδιά ξένων ανθρώπων, νομίζοντας πως είναι δικά της, να δίνει χρήματα σε απατεώνες που της υπόσχονταν πως θα βρουν την κόρη τους, ενώ είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί και σε κλινική. " />
ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - dvd 3 - video (3)

Ο Αχμέτ αποκαλύπτει στη Ζεϊνέπ ότι χώρισε με τη Μελτέμ.
pic
08/10/2021 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Ο Αχμέτ της θυμίζει ότι και στο παρελθόν είχε συμβεί το ίδιο. Είχε φτάσει στο σημείο να παίρνει τα παιδιά ξένων ανθρώπων, νομίζοντας πως είναι δικά της, να δίνει χρήματα σε απατεώνες που της υπόσχονταν πως θα βρουν την κόρη τους, ενώ είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί και σε κλινική. Ό,τι και να της λέει, βέβαια, αποδεικνύεται μάταιο, αφού εκείνη έχει πάρει την απόφασή της να εμπιστευτεί τον Σαμπρί. Έτσι, της αποκαλύπτει ότι χώρισε με τη Μελτέμ και προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι για να είναι δίπλα στον γιο της, που την έχει ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

Ο Αχμέτ πηγαίνει στο σπίτι της Μελίς για να δει τον γιο του κι όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί του βάζει τις φωνές, επειδή δεν τον ειδοποίησε. Λίγο αργότερα, βρίσκεται στο πάρκο δίπλα στη Ζεϊνέπ.
Η Ζεινέπ προσπαθεί να πείσει τον Αχμέτ.

Η Ζεϊνέπ πλησιάζει τη Σουντέ και προσπαθεί να της πιάσει κουβέντα. Η μικρή, όμως, την αιφνιδιάζει και τη ρωτά γιατί την άφησε όταν ήταν μικρή. Εκείνη μένει έκπληκτη να την κοιτάζει, αφού δεν γνώριζε ότι ο Σαμπρί της έχει παρουσιάσει αλλιώς τα γεγονότα.
Η Ζεϊνέπ πλησιάζει τη Σουντέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:

Η Ζεϊνέπ έχει αρχίσει να ελπίζει και πάλι ότι έχει βρει την κόρη της, ενώ τόσο ο Αχμέτ όσο και ο Σινάν διατηρούν τις επιφυλάξεις τους. Τα νέα μαθαίνει και η Μελτέμ, η οποία αρχίζει να ανησυχεί, αφού είναι η μόνη που γνωρίζει τι πραγματικά είχε συμβεί πέντε χρόνια πριν με τη μικρή.
Η Μελτέμ είναι μπλεγμένη στην απαγωγή.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ