Ο Αχμέτ πηγαίνει στο σπίτι της Μελίς για να δει τον γιο του κι όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί του βάζει τις φωνές, επειδή δεν τον ειδοποίησε. Λίγο αργότερα, βρίσκεται στο πάρκο δίπλα στη Ζεϊνέπ." />
ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - dvd 3 - video (2)

Η Ζεινέπ προσπαθεί να πείσει τον Αχμέτ.
pic
07/10/2021 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Ο Αχμέτ πηγαίνει στο σπίτι της Μελίς για να δει τον γιο του κι όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί του βάζει τις φωνές, επειδή δεν τον ειδοποίησε. Λίγο αργότερα, βρίσκεται στο πάρκο δίπλα στη Ζεϊνέπ. Σίγουρος ότι και πάλι έχει πέσει θύμα απάτης, προσπαθεί να την πείσει να σταματήσει να ασχολείται με αυτή την ιστορία. Εκείνη, όμως, είναι σίγουρη πως αυτή τη φορά έχει βρει την κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

Η Ζεϊνέπ πλησιάζει τη Σουντέ και προσπαθεί να της πιάσει κουβέντα. Η μικρή, όμως, την αιφνιδιάζει και τη ρωτά γιατί την άφησε όταν ήταν μικρή. Εκείνη μένει έκπληκτη να την κοιτάζει, αφού δεν γνώριζε ότι ο Σαμπρί της έχει παρουσιάσει αλλιώς τα γεγονότα.
Η Ζεϊνέπ πλησιάζει τη Σουντέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:

Η Ζεϊνέπ έχει αρχίσει να ελπίζει και πάλι ότι έχει βρει την κόρη της, ενώ τόσο ο Αχμέτ όσο και ο Σινάν διατηρούν τις επιφυλάξεις τους. Τα νέα μαθαίνει και η Μελτέμ, η οποία αρχίζει να ανησυχεί, αφού είναι η μόνη που γνωρίζει τι πραγματικά είχε συμβεί πέντε χρόνια πριν με τη μικρή.
Η Μελτέμ είναι μπλεγμένη στην απαγωγή.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ