Η Ζεϊνέπ έχει αρχίσει να ελπίζει και πάλι ότι έχει βρει την κόρη της, ενώ τόσο ο Αχμέτ όσο και ο Σινάν διατηρούν τις επιφυλάξεις τους. Τα νέα μαθαίνει και η Μελτέμ, η οποία αρχίζει να ανησυχεί, αφού είναι η μόνη που γνωρίζει τι πραγματικά είχε συμβεί πέντε χρόνια πριν με τη μικρή." />
ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET)

ΕΞΙΛΕΩΣΗ (KEFARET) - dvd 03 - περίληψη

Η Μελτέμ είναι μπλεγμένη στην απαγωγή.
pic
06/10/2021 - 10:00
Η Ζεϊνέπ έχει αρχίσει να ελπίζει και πάλι ότι έχει βρει την κόρη της, ενώ τόσο ο Αχμέτ όσο και ο Σινάν διατηρούν τις επιφυλάξεις τους. Τα νέα μαθαίνει και η Μελτέμ, η οποία αρχίζει να ανησυχεί, αφού είναι η μόνη που γνωρίζει τι πραγματικά είχε συμβεί πέντε χρόνια πριν με τη μικρή. Η Ζεϊνέπ πλησιάζει τη Σουντέ και προσπαθεί να της πιάσει κουβέντα. Η μικρή, όμως, την αιφνιδιάζει και τη ρωτά γιατί την άφησε όταν ήταν μικρή. Εκείνη μένει έκπληκτη να την κοιτάζει, αφού δεν γνώριζε ότι ο Σαμπρί της έχει παρουσιάσει αλλιώς τα γεγονότα. Ο Σινάν, που   παρακολουθεί τη συνάντηση από μακριά, ακολουθεί τη μικρή και τον πατέρα της και μαθαίνει πού μένουν.
 
Ο Σαμπρί το καταλαβαίνει και τηλεφωνεί αμέσως στη Ζεϊνέπ. Μάταια εκείνη προσπαθεί να τον πείσει να μην ανακατευτεί καθόλου αυτή τη φορά. «Πλέον είναι και δικό μου θέμα. Αν πρόκειται για συνωμοσία, από μένα θα βρει την τιμωρία αυτός», της ξεκαθαρίζει ο Σινάν. Στο μεταξύ, ο Αχμέτ πηγαίνει στο σπίτι της Μελίς για να δει τον γιο του κι όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί του βάζει τις φωνές, επειδή δεν τον ειδοποίησε. Λίγο αργότερα, βρίσκεται στο πάρκο δίπλα στη Ζεϊνέπ. Σίγουρος ότι και πάλι έχει πέσει θύμα απάτης, προσπαθεί να την πείσει να σταματήσει να ασχολείται με αυτή την ιστορία. Εκείνη, όμως, είναι σίγουρη πως αυτή τη φορά έχει βρει την κόρη της.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO