Ο Μιράν όχι μόνο αμφισβητεί ανοιχτά πια τη γιαγιά του, αλλά γνωρίζει ένα πρόσωπο που ήξερε τη μητέρα του και σιγά σιγά ανακαλύπτει όλα όσα του έκρυβε η Αζιζέ. Η Γιαρέν έχει το γράμμα της Ντιλσάχ…" />
HERCAI

HERCAI - dvd 39 - περίληψη

Ο Μιράν ανακαλύπτει το παρελθόν του.
pic
06/10/2021 - 10:00
Ο Μιράν όχι μόνο αμφισβητεί ανοιχτά πια τη γιαγιά του, αλλά γνωρίζει ένα πρόσωπο που ήξερε τη μητέρα του και σιγά σιγά ανακαλύπτει όλα όσα του έκρυβε η Αζιζέ. Η Γιαρέν έχει το γράμμα της Ντιλσάχ… Η Ελίφ ξεσπά κατά της γιαγιάς της, για την εμμονή της σε μια εκδίκηση που δεν έχει λόγο να γίνει, για τη σκληρή συμπεριφορά της και για τον εκφοβισμό που ασκεί σε όλους τους! Έτσι, μαθαίνουν και η Γκιονούλ με τον Μιράν πως η Αζιζέ ήθελε να στείλει με τη βία στο Καρς τη Σουλτάν.
 
 Η Αζιζέ αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι όλοι στην οικογένεια την αμφισβητούν ανοιχτά… Λίγο αργότερα επιπλήττει τον Φιράτ που δεν της είπε εγκαίρως ότι ο Μιράν έδωσε αίμα για να σωθεί ο εχθρός τους… Από τη μεριά του, ο Μιράν υψώνει τη φωνή του στη γιαγιά του και της λέει ότι δεν συμφωνεί με την απόφασή της να στείλει την Ελίφ στο Λονδίνο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO