Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 52 - video (7)

Το ζευγάρι ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης.
pic
21/09/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το "7ΜΕΡΕΣ TV"


Ο αγαπημένος της έχει φέρει μαζί του τον πατέρα της, ο οποίος έχει κόψει το αλκοόλ και θέλει να τη συνοδεύσει στην πιο όμορφη μέρα της ζωής της. Η Ναζλί λάμπει από χαρά και όλοι χειροκροτούν το ζευγάρι, που ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης. Ο Φερμάν ανακοινώνει στον «αδελφό» του ότι θα παραμείνει στην κλινική και οι τίτλοι τέλους πέφτουν με έναν ηλικιωμένο Αλί να θυμάται τα χρόνια που πέρασαν και να μονολογεί: «Δεν είμαι ο γιατρός θαύμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Το πρωί του γάμου, τα κορίτσια ετοιμάζουν ένα υπέροχο πρωινό στη Ναζλί, ενώ ο Ντορούκ πάει να βρει τη Χαρικά, συνειδητοποιώντας πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Της ζητά να τον συνοδεύσει στο γάμο κι εκείνη δέχεται με χαρά! Λίγο πριν τον γάμο του ο Αλί ειναι άφαντος.

Στο μεταξύ, πριν καλά καλά αρχίσει η επέμβαση του Μεχμέτ, οι γιατροί διαπιστώνουν εσωτερική αιμορραγία και ο Αλί αντιλαμβάνεται πως η διάγνωσή τους ήταν λανθασμένη. Μετά από πολλές υποθέσεις, ο ίδιος καταλήγει στο σωστό συμπέρασμα: ο μικρός πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια στα γονίδια. Ο Αλί αντιλαμβάνεται πως η διάγνωσή του Μεχμέτ ηταν λάθος.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ