Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 52 - video (6)

Λίγο πριν τον γάμο του ο Αλί ειναι άφαντος.
pic
20/09/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το "7ΜΕΡΕΣ TV"


Το πρωί του γάμου, τα κορίτσια ετοιμάζουν ένα υπέροχο πρωινό στη Ναζλί, ενώ ο Ντορούκ πάει να βρει τη Χαρικά, συνειδητοποιώντας πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Της ζητά να τον συνοδεύσει στο γάμο κι εκείνη δέχεται με χαρά! Το πρόβλημα είναι πως ο Αλί είναι άφαντος και ο Φερμάν τον ψάχνει αλλά δεν τον βρίσκει. Λίγο πριν αρχίσει η τελετή, αναγκάζεται να το πει στη Ναζλί, η οποία απελπίζεται και φεύγει για να τον βρει. Όμως το αυτοκίνητό του σταματά εκείνη ακριβώς τη στιγμή μπροστά της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Στο μεταξύ, πριν καλά καλά αρχίσει η επέμβαση του Μεχμέτ, οι γιατροί διαπιστώνουν εσωτερική αιμορραγία και ο Αλί αντιλαμβάνεται πως η διάγνωσή τους ήταν λανθασμένη. Μετά από πολλές υποθέσεις, ο ίδιος καταλήγει στο σωστό συμπέρασμα: ο μικρός πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια στα γονίδια. Ο Αλί αντιλαμβάνεται πως η διάγνωσή του Μεχμέτ ηταν λάθος.

Ο Αλί νιώθει έτοιμος να μιλήσει στη Ναζλί, η οποία, απογοητευμένη από τη στάση του, έχει ανέβει στην ταράτσα για να σκεφτεί τι θα κάνει. Εκεί τη βρίσκει ο αγαπημένος της και συμφωνούν ότι μαζί μπορούν να τα καταφέρουν. «Θα αποκτήσουμε μωρό εγώ κι εσύ!», λέει ο Αλί. «Να παντρευτούμε αμέσως». Ο Αλί νιώθει έτοιμος να μιλήσει στη Ναζλί.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ