Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 52 - video (3)

Η Βουσλάτ προτείνει τη θέση του αρχιάτρου στον Φερμάν.
pic
17/09/2021 - 08:00
Όσο για τον Φερμάν, πηγαίνει μια βόλτα από το παλιό του γραφείο, όπου τον περιμένει η Μπελίζ. «Μείνε εδώ!», του λέει και η Βουσλάτ παρεμβαίνει και του προτείνει τη θέση του αρχιάτρου στην κλινική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: O Αλί πάει να μιλήσει στη μητέρα του μικρού Μεχμέτ και τη ρωτά αν ο άντρας της, ο Ομέρ, τη χτυπά. Εκείνη αρχικά το αρνείται, όμως τελικά το παραδέχεται και του ζητά να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει το γιο της. «Να μη δέχεστε έτσι τη μοίρα σας», της λέει ο Αλί και ετοιμάζεται για το χειρουργείο. Αλί: «Να μη δέχεστε έτσι τη μοίρα σας».

Η Ναζλί εκμυστηρεύεται τους προβληματισμούς της γύρω από την εγκυμοσύνη της στον Φερμάν και αυτός αναλαμβάνει να μιλήσει στον Αλί. Πηγαίνει να τον βρει στο γραφείο του και, όταν εκείνος του ομολογεί πως φοβάται να γίνει πατέρας. Η Ναζλί εκμυστηρεύεται τους προβληματισμούς της στον Φερμάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Μετά από πολλές περιπέτειες που αποδείκνυαν πάντα ότι όλα στη ζωή είναι δυνατά, ο Αλί παντρεύεται τη Ναζλί, πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το γιο τους. Οι γιατροί και το προσωπικό της κλινικής Μπερχαγιάτ ήταν, είναι και θα παραμείνουν μια οικογένεια, ενωμένη για πάντα... Αλί και Ναζλί παντρεύονται και... το θαύμα ολοκληρώνεται!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ