ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR)

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR) - dvd 41 - video (7)

Άγνωστοι ανοίγουν πυρ εναντίον του Βαρτολού και του Μεντέτ.
pic
14/09/2021 - 08:00
Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

Τρεις μήνες μετά, οι Κοτσόβαλι κάνουν ετοιμασίες για το γάμο της Ακσίν με τον Τζελασούν, ο Βαρτολού απολαμβάνει τη νέα του ζωή δίπλα στην αγαπημένη του, ενώ ο Σελίμ αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Ξαφνικά όμως, άγνωστοι απάγουν τη Σααντέτ και λίγο αργότερα ανοίγουν πυρ εναντίον του Βαρτολού και του Μεντέτ και κατά των Κοτσόβαλι. Ο εφιάλτης επιστρέφει…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ο Βαρτολού και η Σααντέτ στήνουν το σπιτικό που είχαν ονειρευτεί σε ένα χωριό της Μαύρης Θάλασσας. Ξαφνικά όμως, άγνωστοι απάγουν τη Σααντέτ και λίγο αργότερα ανοίγουν πυρ εναντίον του Βαρτολού και του Μεντέτ. Ο εφιάλτης επιστρέφει… Άγνωστοι απάγουν τη Σααντέτ.

H Σααντέτ πηγαίνει στον Βαρτολού, του αποκαλύπτει ότι περιμένει το παιδί του και του ζητά να τα αφήσει όλα και να φύγουν μαζί μακριά. Αυτή τη φορά εκείνος δέχεται. Λίγο αργότερα, ανακοινώνει την απόφασή του στον Σελίμ. «Πήρα ζωές, μετακίνησα βουνά, πλήγωσα τόσες ψυχές. Νόμιζα ότι κέρδισα, αλλά στην πραγματικότητα έχασα. H Σααντέτ λέει στον Βαρτολού, ότι περιμένει το παιδί του.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ